The Witcher: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Netflix je konačno objavio puni službeni trailer kao i novi poster za drugu sezonu popularne fantasy serije The Witcher. Novi trailer nastavlja isticati rat s Nilfgaardovim snagama, kao i pojavu smrtonosnijih čudovišta. Također izaziva s predstavljanjem novih likova, te je pružio kratak uvid u dugo očekivane zajedničke scene Yennefer i Ciri.

Uvjeren da je Yenneferin život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije dovodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Uz Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, od glavnih aktera prve sezone vraćaju se Anya Chalotra kao Yennefer, Joey Batey kao Jaskier i Freya Allan kao Ciri.

Nova lica koja stižu s drugom sezonom su Kim Bodnia (Killing Eve) kao Vesemir, Adjoa Andoh (Bridgerton) kao Nenneke, Graham McTavish (Outlander) kao Dijkstra, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Nivellen, Yasen Atour (Young Wallender) kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) kao Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) kao Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) kao Lydia, Mecia Simson kao Francesca, Simon Callow i Liz Carr kao Codringher i Fenn, Chris Fulton kao Rience, Cassie Clare kao Philippa Eilhart i Kevin Doyle kao Ba’lian.

Druga sezona serije The Witcher sa svojih osam epizoda na Netflix stiže 17. prosinca.

“Nitko od nas neće imati mira dok na svijetu ne bude više čudovišta.”

The Witcher

Check Also

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics