The Witcher: prvi teaser za 2. sezonu Netflixove igrane serije i najava WitcherCona!

Netflix je objavio prvi teaser za drugu sezonu iznimno iščekivane fantasy serije The Witcher. Video je otkriven u sklopu livestream eventa, a u fokusu mu je Ciri koju tumači Freya Allan. “Moram shvatiti.” – Ciri. Uz Freyu Allan svojim ulogama se vraćaju Henry Cavill kao Geralt od Rivije, Anya Chalotra kao Yennefer i Joey Batey kao Jaskier.

Nova lica koja stižu s drugom sezonom su Kim Bodnia (Killing Eve) kao Vesemir, Adjoa Andoh (Bridgerton) kao Nenneke, Graham McTavish (Outlander) kao Dijkstra, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Nivellen, Yasen Atour (Young Wallender) kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) kao Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) kao Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) kao Lydia, Mecia Simson kao Francesca, Simon Callow i Liz Carr kao Codringher i Fenn, Chris Fulton kao Rience, Cassie Clare kao Philippa Eilhart i Kevin Doyle kao Ba’lian.

Uvjeren da je Yenneferin život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije dovodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Druga sezona sa svojih osam epizoda stiže ove godine, ali točan datum još nije poznat.

No to nije sve, Netflix i CD PROJEKT RED su udružili snage kako bi 09. srpnja fanovima franšize osigurali WitcherCon. Riječ je o online konvenciji koja će se streamati na Netflixu te na YouTube i Twitch kanalima CD PROJEKT REDA. Već je najavljeno da će WitcherCon ponuditi puno iznenađenja i ekskluziva, poput konkretnijeg (dubljeg) pogleda na mobilnu igru The Witcher: Monster Slayer, Netflixovu igranu seriju, ali i anime film Nightmare of the Wolf. Konvencija će imati i interaktivne panele, koji će između ostalog otkriti brojne do sada neprikazane video materijale iza scene. No ono čega neće biti je najave neke nove igre iz svijeta Witchera. No očekujemo da će i bez toga biti dovoljno zanimljivosti, a naravno otkrit će se i novi merch, pa se nadamo i novoj liniji Fuko POP! figurica. Također ako imate neko pitanje povezano s drugom sezonom Netflixove igrane serije na koje očajnički želite odgovor imate priliku ga postaviti na službenom Twitter profilu Witchera, pa možda uskoro i dobijete odgovor.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics