The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom sezonom, što i nije čudno s obzirom na čitavu situaciju s ne baš najbolje odrađenom i prihvaćenom adaptacijom, ali i promjenom glavnog glumca kojeg je do sada tumačio Henry Cavill, i samim time donekle i spašavao seriju koliko je mogao. Za one koje zanima kako će izgledati Liam Hemsworth kao ‘novi’ Geralt od Rivije, taj je trenutak stigao, pa vam prenosimo prvi službeni pogled, nakon što su nedavno procurile fotografije sa snimanja.

“Njegov se izgled razvijao više od godinu dana, pa je uzbudljivo konačno podijeliti službeni kratak pogled na Liama ​​Hemswortha kao Geralta od Rivije. I glumci i ekipa bili su zadivljeni strašću, energijom i utjelovljenjem koje je Liam unio u lik od prvog dana — neuredna brada, legendarni ožiljak i sve! Jako se zabavljamo snimajući četvrtu sezonu i uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu fanovima na ovom putovanju s nama.” – izjavila je za EW showrunnerica Lauren S. Hissrich.

Produkcija četvrte sezone započela je prošlog mjeseca, neposredno prije nego što je Netflix objavio da će Witcher završiti s petom sezonom.

Očekuje se da će četvrta sezona Witchera započeti ubrzo nakon dramatičnog finala treće sezone. Sinopsis je za sada relativno oskudan: Nakon šokantnih događaja koji su promijenili Kontinent, i priveli kraju treću sezonu, nova sezona prati Geralta, Yennefer i Ciri koji se suočavaju s putovanjem ratom opustošenim Kontinentom i njegovim brojnim demonima, odvojeni jedni od drugih. Ako mogu prigrliti i voditi skupine neprilagođenih u kojima se nađu, imaju šanse preživjeti vatreno krštenje – i ponovno pronaći jedni druge.

Četvrta sezona sastoji se od ukupno osam epizoda koje režiraju Sergio Mimica-Gezzan (401 i 402), Tricia Brock (403 i 404), Alex Garcia Lopez (405 i 406) te Jeremy Webb (407 i 408). Nadolazeća sezona donosi i pristojan broj novih lica kao što su Sharlto Copley kao Leo Bonhart, Laurence Fishburne kao Regis, Danny Woodburn kao Zoltan i James Purefoy kao Skellen.

Unatoč tome što još nije poznat datum premijere, očekuje se da će četvrta sezona na Netflix stići u ljeto 2025. Trenutačno možete streamati prve tri sezone The Witchera na Netflixu.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics