The Witcher: prvi pogled na 3. sezonu Netflixove serije!

Jučer je Netflix objavio poster za treću sezonu serije The Witcher i ujedno za danas najavio prvi teaser trailer. Očekivano, prvi teaser za treću sezonu nije otkrio mnogo. Uglavnom smo dobili samo kratke uvide u svaki lik, natruhu nove misteriozne prijetnje na horizontu i obećanje da se ove sezone “sve mijenja”. Međutim, najuznemirujuće od svega jest činjenica da je Geralt prvi put priznao da je osjetio pravi strah. Teaser je također otkrio da će nadolazeća sezona biti podijeljena u dva dijela, od kojih će prvi s epizodama od 1-5 debitirati 29. lipnja, dok će drugi s epizodama od 6-8 stići 27. srpnja. Podijela sezone na dva dijela nije potpuno neočekivana jer je showrunnerica serije Lauren Schmidt Hissrich još u prosincu prošle godine izjavila kako neće isključiti tu mogućnost, kako bi imali prilike privući veću količinu gledatelja, po uzoru na druge Netflixove serije poput Stranger Things.

Iako što se radnje tiče i dalje uglavnom tapkamo u mraku, ona nije ono što nas najviše muči sa serijom. Nego činjenica da će to biti posljednja sezona s Henryjem Cavillom u ulozi Geralta. Cavill, koji je veliki fan serijala i koji je vodio kampanju za dobivanje uloge Geralta, bio je srce serije i njezina vodilja, otkako je dobio sada već pomalo kultnu ulogu. U listopadu prošle godine Netflix je potvrdio obnovu za četvrtu sezonu, te tom prilikom objavio da Cavill napušta seriju i da će ga zamijeniti Liam Hemsworth (Igre gladi).

U najnovijoj sezoni serije, koja je inspirirana romanom Vrijeme prezira iz književnog serijala o Vješcu Andrzeja Sapkowskog, konačno ćemo vidjeti našeg junaka kako se obračunava sa svojim osjećajima nakon dvije sezone bivanja neprobojnim, čeličnim. Objasnila je Lauren Schmidt Hissrich. “Godinama je Geralt tvrdio da je neutralan, izbjegavao je politiku i javno tvrdio da vješci nemaju emocija – a sve kako bi mu to olakšalo njegov život kao ubojice. Vidjeli smo ga kako se bori protiv čudovišta i monstruoznih ljudi, gledali smo kako se kalio da bi preživio. Ove sezone to više ne može. Ne može se pretvarati da ne osjeća. Ne može se pretvarati da je neprobojan. Jer, unatoč usponima i padovima prošle sezone i povjerenju koje se mora ponovno izgraditi, on je shvatio da su Yennefer i Ciri njegova sudbina, njegova obitelj i ljubavi njegova života. To je temelj njegovog putovanja do kraja života — i ostatka serije.”

The Witcher

Check Also

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics