The Witcher: pogled iza scene 2. sezone i potvrda da se Geralt od Rivije vraća ove godine!

Netflix je objavio video iza scene kako bi obilježio kraj snimanja druge sezone fanatsy serije The Witcher. Uz video je izašla i službena potvrda da nova sezona stiže ove godine. Ovaj friški video dolazi svega nekoliko sati nakon objave slike Henryja Cavilla s kojom je potvrdilo da je snimanje završeno i da serija kreće u postprodukcijsku fazu.

Nakon 158 dana produkcije druga sezona je privedena kraju. “Rasprostirući se na 15 lokacija u Velikoj Britaniji s 89 članova glumačke ekipe i otprilike 1.200 ostalih članova ekipe te puno novih čudovišta, put do kraja sezone bio je gotovo jednako epski kao i sama serija.” – izjavila je showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich. Hissrich je također otkrila kako ove sezone ulaze u priču romana Vilenjačka krv (treći roman Sage o vješcu Andrzeja Sapkowskog).

Video podcrtava sve pokušaje za maksimalni oprez tijekom snimanja, dok se ekipa serije neprestano koristi zaštitnom opremom, a i sam Cavill je osobno dijelio maske ekipi. Time video jasno daje do znanja koliko je zapravo izazovno držanje otvorenog seta tijekom pandemije.

Uvjeren da je Yenneferin (Anya Chalotra) život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije (Henry Cavill) dovodi princezu Cirillu (Freya Allan) na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Druga sezona sa svojih osam epizoda stiže 2021. godine, iako Netflix tek treba objaviti kada je točno možemo očekivati.

The Witcher

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics