The Witcher: pobliže upoznajte glavne likove!

Netflix je netom plasirao nekoliko novih video materijala za njihovu iznimno očekivanu seriju The Witcher koja samo što nije stigla. Posljednji video u nizu nas upoznaje s Geraltom od Rivije iako ruku na srce nije da njega fanovima treba posebno predstavljati! No bilo kako bilo Henry Cavill koji tumači titularnu ulogu objašnjava motivaciju njegovog lika, čisto da bi svi bili pripremljeni na ono što uskoro slijedi. Video otkriva i neke zanimljive snimke, posebno ističući akcijske scene s čudovištima, ali i neke “lakše” momente podcrtane humorom. Netflix je video materijale za podrobnije upoznavanje likova objavio i za Yennefer of Vengerberg koju tumači Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust), ali i za princezu Ciri koju je utjelovila sedamnaestogodišnja Freya Allan (Into the Badlands).

Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil) je showrunnerica i izvršna producentica serije zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Svojedobno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, da će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image. Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) režira četiri epizode serije, dok Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režiraju po dvije epizode.

The Witcher sa svojom prvom sezonom koja se sastoji od 8 epizoda na Netflix stiže 20. prosinca. Druga sezona od također osam epizoda je već službeno potvrđena prije nešto manje od mjesec dana.

The Witcher

The Witcher

The Witcher

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics