The Witcher: novi trailer i isječci za 2. sezonu Netflixove igrane serije!

Netflix je otkrio nekoliko novih video materijala i ekskluzivnih vijesti kako za drugu sezonu popularne serije The Witcher, tako i za nadolazeću prikvel seriju The Witcher: Blood Origin. Također je otkrio daljnje proširivanje svijeta, s drugim po redu anime filmom, ali i novom dječjom/obiteljskom serijom. Uz sve to u sklopu Netflixovog fanovskog virtualnog eventa Tudum službeno je potvrđeno kako ćemo dobiti i treću sezonu igrane serije The Witcher (ako je uopće bilo tko sumnjao u to da ćemo je dobiti). I ne smijemo zaboraviti da smo dobili i friški trailer za drugu sezonu igrane serije koji otkriva potpuno nove kadrove, između ostalog i pogled na Vesemira. Uz trailer tu su i dva isječka od kojih nam jedan daje ekskluzivni pogled na lik Nivellena.

Druga sezona serije The Witcher sa svojih osam epizoda na Netflix stiže 17. prosinca, a naslovi epizoda izuzev finala su sljedeći: “A Grain of Truth”, “Kaer Morhen”, “What Is Lost”, “Redanian Intelligence”, “Turn Your Back”, “Dear Friend” i “Voleth Meir (Deathless Mother)”.

Uvjeren da je Yenneferin život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije dovodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Uz Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, od glavnih aktera prve sezone vraćaju se Anya Chalotra kao Yennefer, Joey Batey kao Jaskier i Freya Allan kao Ciri.

Nova lica koja stižu s drugom sezonom su Kim Bodnia (Killing Eve) kao Vesemir, Adjoa Andoh (Bridgerton) kao Nenneke, Graham McTavish (Outlander) kao Dijkstra, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Nivellen, Yasen Atour (Young Wallender) kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) kao Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) kao Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) kao Lydia, Mecia Simson kao Francesca, Simon Callow i Liz Carr kao Codringher i Fenn, Chris Fulton kao Rience, Cassie Clare kao Philippa Eilhart i Kevin Doyle kao Ba’lian.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics