The Witcher: novi teaser najavljuje punokrvni trailer za seriju

The Witcher s Henryjem Cavillom (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geraltom od Rivije je sasvim sigurno najvaći Netflixov adut za ostatak godine, a da li će opravdati hype, to ćemo tek otkriti. I nije kao da već nismo dobili teaser trailer za seriju, koji je već sasvim pristojno obavio svoj posao: upoznao nas sa svijetom, predstavio glavne likove, i otprilike nam dao ideju što nas očekuje. No ipak je bio nešto kraći od uobičajenog punokrvnog trailera pa sada konačno znamo kada će stići upravo takav trailer – 31. listopada, u sklopu eventa Lucca Comics & Games Convention u Italiji. Tamo se očekuje još novosti vezanih uz seriju s obzirom da će biti održano čak nekoliko panela, s autorom romana Andrzejem Sapkowskim, showrunnericom Lauren S. Hissrich i glumicama: Anyom Chalotrom (The ABC Murders, Wanderlust) koja tumači Yennefer i Freyom Allan (Into the Badlands) koja tumači Ciri. Zanimljivo je što su nam iz Netflixa servirali i teaser za taj famozni punokrvni trailer, pa ako vam je stvarno napeto onda vrijeme možete prikratiti njime.

Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil) je showrunnerica i izvršna producentica serije zajedno s Alikom Sakharovom (House of Cards, Game of Thrones). Svojedobno je Hissrich izjavila da unatoč tome što je veliki fan video igara, da će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Sean Daniel, Jason Brown i Kathy Lingg su također izvršni producenti za Hivemind Entertainment zajedno s Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Image. Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) režira četiri epizode serije, dok Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režiraju po dvije epizode.

Kako još uvijek ne znamo točan datum kada The Witcher stiže na Netflix, nadamo se kako će puni trailer riješiti i taj misterij. Iako ako se prisjetimo nepotvrđenih informacija koje su svojedobno procurile, serija se očekuje 17. prosinca.

The Witcher

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics