The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone u titularnoj ulozi više nema Henryja Cavilla, ali u slučaju da vas to i dalje zanima, peta sezona Netflixove fantasy serije The Witcher dobila je zeleno svjetlo. Tako da će Geralta kako u četvrtoj, tako i petoj sezoni tumačiti Liam Hemsworth.

U intervjuu za Deadline, Sophie Holland, direktorica kastinga, potvrdila je da će se Hemsworth i ostali stanovnici Kontinenta vratiti u petoj sezoni. Holland koja je radila i na drugim projektima za Netflix, uključujući Wednesday i Shadow and Bone, između ostalih, također je istaknula kako će se peta sezona Witchera snimati back-to-back s četvrtom sezonom. “Upravo počinjemo snimati četvrtu sezonu s Liamom Hemsworthom i biti će kratka pauza, a zatim idemo ravno u petu sezonu.” – izjavila je.

Potvrda pete sezone popularne fantasy serije odražava gledište showrunnerice serije Lauren Schmidt Hissrich, koja je nedavno otkrila da je vidjeti Hemswortha u ulozi Geralta, nešto čemu se veseli. Hissrich je istaknula da, iako je otkazivanje serije nakon Cavillova odlaska bila mogućnost, da je ostalo “previše priča za ispričati”. U vezi s malim pitanjem novog mutanta srebrne kose za četvrtu sezonu i dalje, showrunnerica je izjavila: “Svi smo uzbuđeni zbog Liamovog dolaska. Ima ogromne cipele koje treba popuniti, ali ima i puno energije i uzbuđenja za to.”

Što se tiče treće sezone serije u kojoj po posljedni puta gledamo Cavilla kao Geralta, ona na Netflix stiže u dva dijela. Prvo poglavlje, koje se sastoji od 5 epizoda, premijerno stiže 29. lipnja, dok će drugi dio, koji se sastoji od samo 3 epizode, bit dostupan od 27. srpnja. Podijela sezone na dva dijela nije neočekivana jer je Lauren Schmidt Hissrich još u prosincu prošle godine izjavila kako neće isključiti tu mogućnost, kako bi imali prilike privući veću količinu gledatelja, po uzoru na druge Netflixove serije poput Stranger Things.

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics