The Witcher: Blood Origin, Michelle Yeoh se pridružila glumačkoj postavi!

Netflix je netom objavio da se Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery) pridružila glumačkoj ekipi igrane serije The Witcher: Blood Origin, i to u značajnoj ulozi. Riječ je o prikvelu serije The Witcher, koji broji svega šest epizoda. Yeoh je za sada najveće ime serije, a tumačiti će Scían, poznatu mačevateljicu s tragičnom prošlošću.

Scían je posljednja pripadnica nomadskog plemena vilenjaka ratnika. Nitko se ne može niti približiti njezinoj vještini s oštricom i nitko ne nosi toliko gubitka u svom srcu poput nje. Kad joj se ukaže prilika za povratak ukradenog svetog mača, oduzetog njenom palom plemenu, ona kreće u smrtonosnu potragu koja će promijeniti ishod kontinenta.

U seriji ćemo također gledati Laurencea O’Fuaraina (Vikings) kao Fjalla. O’Fuarainov lik je rođen u klanu ratnika koji su se zakleli štititi kralja i kreće u potragu za iskupljenjem nakon smrti voljene osobe koja je pala u borbi štiteći ga.

Radnja serije Blood Origin je postavljena 1200 godina prije događaja originalne serije i odvija se u vilenjačkom svijetu. Ispričat će “priču izgubljenu u vremenu” s obzirom da prati podrijetlo prvog Vješca i događaje koji vode do središnjeg “spajanja sfera” kada su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan.

Izvršni producent i showrunner serije će biti Declan de Barra (Iron Fist, The Originals). Lauren Schmidt Hissrich će također biti izvršna producentica, zajedno s Jasonom Brownom i Seanom Danielom za Hivemind, te Tomekom Baginskim i Jarekom Sawkom za Platige Films. Andrzej Sapkowski će imati funkciju kreativnog savjetnika.

The Witcher: Blood Origin je trenutno u predprodukciji i za sada još nema postavljen datum premijere.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics