The Witcher, 2. sezona serije donosi Kristofera Hivjua kao Nivellena

Druga sezona iznimno popularne Netflixove serije The Witcher se već počela snimati, što znači da su scenariji gotovi, ili barem pri samom kraju. No informacija o novoj sezoni nema puno, pa ćete se morati zadovoljiti mrvicama kojima za sada raspolažemo. Showrunnerica serije Lauren S. Hissrich je već ranije potvrdila da će radnja biti uglavnom linearna, što znači da neće biti naglog i za neke zbunjujućeg prebacivanja iz jednog vremenskog razdoblja u drugo.

Prva sezona serije je završila tako da su Geralt i Ciri konačno ukrstili svoje puteve, pa se očekuje kako će u idućoj sezoni fokus biti upravo na njima i naravno Yennefer. To ne znači da nećemo dobiti i neke nove zanimljive likove, dapače. Prema portalu Redanian Intelligence, Kristofer Hivju, poznatiji kao simpatični Tormund Giantsbane iz sada već zloglasne Igre prijestolja će tumačiti Nivellena. Točnije preneseno je kako će Hivju glumiti lika pod šifriranim imenom Nigel, koji po opisu odgovara upravu Nivellenu. Opisan je kao karizmatičan, dovitljiv i duhovit čovjek, koji potječe iz aristokratske obitelji, a proklet je radi zločina koje je počinio u prošlosti. Uloga je također opisana kao fizički vrlo zahtjevna s potrebom za iznimnom emocionalnom lepezom. Na žalost čini se da ćemo Nivellena gledati samo u prvoj epizodi druge sezone.

Nivellen se pojavljuje u kratkoj priči A Grain of Truth Andrzeja Sapkowskog. Radnja A Grain of Truth se odvija vrlo rano u Geraltovoj priči, puno prije njegovog susreta s Ciri, pa je puno fanova to očekivalo već vidjeti u prvoj sezoni. Nivellen je “zaslužio” prokletstvo izgleda zvijeri nakon što je napastovao svećenicu, a smatrao je da bi prokletsvo moglo biti poništeno ako se žena uspije zaljubiti u njega.

Check Also

Harry Potter: čini se da je HBO Max u ranoj fazi razvoja tv serije!

Kako ekskluzivno prenosi THR, čini se da HBO Max ima u planu Harry Potter igranu …

Godzilla vs. Kong: trailer postavlja dva titana jednog protiv drugoga!

Warner Bros. Pictures i Legendary su konačno objavili prvi trailer za Godzilla vs. Kong, nastavak …

Web Statistics