The Wheel of Time: Veliki lov počinje u rujnu, a do tada pogledajte prve fotke iz 2. sezone

Još od prošlogodišnjeg San Diego Comic-Cona znamo da je fantasy serija The Wheel of Time (Kolo vremena) obnovljena za treću sezonu. Druga sezona još nije stigla na Amazon, i zapravo je tek sada otkriveno kada je možemo očekivati, a to je u rujnu ove godine. Što se tiče punog trailera za drugu sezonu, njega još nismo dobili, ali smo zato dobili teasere. Prvi teaser je zapravo bio pogled iza scene druge sezone, dok je drugi bio recap prve s malim uvidom u nadolazeću sezonu. Iako samo zapravo očekivali da ćemo da sada ipak dobiti nešto više promo materijala, pogotovo s obzirom na netom otkriveni datum premijere druge sezone, čini se da ćemo se morati zadovoljiti s friško objavljenim fotografijama.

Ni fotografija nema previše, taman toliko da vam otvore apetit, pod uvjetom da vam je prva sezona bila dovoljno napeta da iščekujete vidjeti nastavak priče, gdje su naši heroji sada raštrkani i uhvaćeni u svoje pojedinačne avanture. Također, same fotke ne otkrivaju nešto previše značajno, izuzev novih outfita, dramatičnih pogleda i prekrasnog krajolika.

U nadolazećoj sezoni opet ćemo gledati Rosamund Pike, Josha Stradowskog, Marcuus Rutherforda, Zoë Robins, Madeleine Madden i Daniela Henneyja, dok će Dónal Finn zamjeniti Mata Cauthona. Nova sezona predstavit će i pregršt novih likova koje će tumačiti Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian, Meera Syal, Guy Roberts i Arnas Fedaravicius.

“Druga sezona puna je vrištanja, plakanja, tučnjave i dvoje ljudi koji razgovaraju u sobi. Mi smo već izgradili osnove. Znate tko su ti ljudi, a sada ih možete vidjeti kako idu na ta putovanja. Putovanja koja je stvorio Robert Jordan su tako epska. To je dar za ljude koji poznaju knjige da gledaju seriju, jer u svakom od tih likova vide put koji je pred njima. U drugoj sezoni smo na tom putu. A do kraja sezone, osam epizoda kasnije, jednostavno je sve tako masivno.” – svojedobno je izjavio showrunner Rafe Judkins.

Baš kao što je prva sezona serije pokrila događanja romana Oko svijeta, prve knjige, opsežnog serijala Roberta Jordana, druga sezona će uglavnom pokrivati ​​sljedeću knjigu, Veliki lov — ali nemojte se iznenaditi što vidite i neke elemente iz drugih knjiga, jer serija ima samo osam epizoda po sezoni za ovu ogromnu priču.

Treba spomenuti da su prva i druga knjiga serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedene kod nas, te ih možete kupiti na našem webshopu. Treći naslov serijala također je preveden i uskoro ide u tisak.

Druga sezona serije The Wheel of Time na Prime Video premijerno stiže 01. rujna.

The Wheel of Time
Rosamund Pike kao Moiraine
The Wheel of Time
Zoë Robins kao Nynaeve
The Wheel of Time
Daniel Henney kao Lan
The Wheel of Time
Josha Stradowski kao Rand al’Thor
The Wheel of Time
Predstavnici Seanchana, uz Loiala (Hammed Animashaun) i Mračnog (Fares Fares)
The Wheel of Time
Madeleine Madden kao Egwene
The Wheel of Time
Aviendha (Ayoola Smart) i Perrin (Marcus Rutherford)
The Wheel of Time
Dónal Finn kao Mat Cauthon

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics