The Wheel of Time: prvi pogled na petu epizodu

Sutra stiže peta epizoda prve sezone Amazonove fantasy serije The Wheel of Time, koja nosi naslov Blood Calls Blood. Amazon Prime je kao najavu epizode objavio kratki teaser i nekoliko fotografija.

Četvrta epizoda serije završila je borbom između skupine Aes Sedai i vojske Logaina Ablara, muškog sprovoditelja Jedne moći kojeg su naši heroji jedva pobijedili. Prva fotka u nizu otkriva pogled na Aes Sedai koje oplakuju svoje mrtve. Druga fotka prikazuje njihove zaštitnike, točnije dva zaštitnika, Lana kako tješi Stepina koji je izgubio svoju Aes Sedai u borbi protiv Logaina. No unatoč svemu što se dogodilo čini se da tenzije između pojednih Aes Sedai ne jenjavaju, ili se barem tako čini na trećoj fotografiji koja prikazuje Moiraine i Liandrin. Što se pak tiče Logaina on ili izgleda i osjeća se prilično dobro ili je pak potpuno poludio dok ga privode u Tar Valon, ali nakon ‘uljuđivanja’ koje je prošao nekako je izglednije ovo drugo. Nismo potpuno sigurni ali po svemu sudeći Logain nije jedini koji će s ovom epizodom završiti u Tar Valonu, jer slike ukazuju da se tamo nalaze Mat i Rand, iako bi po predlošku oni zapravo sad trebali biti u Caemlynu. Slike otkrivaju i pogled na događanja oko Perrina i Egwene koji će imati vrlo neugodan susret s Djecom Svjetlosti. No i ovdje se vide odstupanja od knjiga, jer u ovoj verziji priče na Djecu Svjetlosti su naišli još dok su bili s Tuatha’anima iliti Putujućim narodom.

Prva sezona ima ukupno osam epizoda, a serija je još u svibnju dobila obnovu za drugu sezonu koja već ima polovicu snimljenog materijala.

Želite se pobliže upoznati sa opsežnim Jordanovim svijetom Kola vremena tada iskoristite priliku za kupovinu prve knjige serijala u prijevodu, koja je još uvijek dostupna po akcijskoj cijeni u pretprodaji.

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics