The Wheel of Time: prvi pogled na 2. sezonu i obnova za 3. sezonu serije!

U sklopu panela za The Wheel of Time: Origins na San Diego Comic-Conu otkriveno je nekoliko zanimljivosti. Za početak objavljen je trailer za The Wheel of Time: Origins i otkriveno je da nas nove epizode očekuju već idući mjesec. U prvoj sezoni epizode su pratile glavnu seriju, ali za drugu to očito neće biti slučaj, te neće biti povezane s nadolazećom sezonom nego će ispričati samostalnu priču. Zatim smo dobili prvi pogled na drugu sezonu glavne serije The Wheel of Time, i to s videom koji daje uvid iza kulisa, da bi na kraju dobili i neočekivanu vijest o službenoj obnovi serije za treću sezonu.

“Tako sam oduševljen što ćemo raditi treću sezonu Kola vremena. The Shadow Rising mi je oduvijek bila najdraža knjiga u serijalu, pa je mogućnost da je predstavim na televiziji i upoznam novu publiku s pričama zbog kojih sam se uopće zaljubio u te knjige velika čast i nešto na čemu sam radio otkad sam prvi put predložio seriju prije mnogo godina.” – izjavio je showrunner serije Rafe Judkins.

Iako nam je otkriven prvi pogled na drugu sezonu još uvijek nismo dobili niti teaser poster kao ni datum dolaska serije na Amazon Prime. U nadolazećoj sezoni ćemo opet gledati Rosamund Pike, Josha Stradowskog, Marcuus Rutherforda, Zoë Robins, Madeleine Madden i Daniela Henneyja, dok će Dónal Finn zamjeniti Mata Cauthona. Nova sezona će predstaviti i pregršt novih likova koje će tumačiti Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian i Meera Syal.

A zgodno se poklopila i vijest nakladnika Hangar 7 da je druga knjiga književnog serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedena, te će nakon lektoriranja i uređivanja korica ići u tisak.

“Njihova putovanja su daleko od kraja.”

The Wheel of Time

The Wheel of Time

Check Also

Three Thousand Years of Longing: novi trailer i isječak iz filma Georgea Millera

MGM je objavio novi trailer, isječak i poster epskog fantasy filma Three Thousand Years of …

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics