The Wheel of Time: prvi pogled na 2. sezonu i obnova za 3. sezonu serije!

U sklopu panela za The Wheel of Time: Origins na San Diego Comic-Conu otkriveno je nekoliko zanimljivosti. Za početak objavljen je trailer za The Wheel of Time: Origins i otkriveno je da nas nove epizode očekuju već idući mjesec. U prvoj sezoni epizode su pratile glavnu seriju, ali za drugu to očito neće biti slučaj, te neće biti povezane s nadolazećom sezonom nego će ispričati samostalnu priču. Zatim smo dobili prvi pogled na drugu sezonu glavne serije The Wheel of Time, i to s videom koji daje uvid iza kulisa, da bi na kraju dobili i neočekivanu vijest o službenoj obnovi serije za treću sezonu.

“Tako sam oduševljen što ćemo raditi treću sezonu Kola vremena. The Shadow Rising mi je oduvijek bila najdraža knjiga u serijalu, pa je mogućnost da je predstavim na televiziji i upoznam novu publiku s pričama zbog kojih sam se uopće zaljubio u te knjige velika čast i nešto na čemu sam radio otkad sam prvi put predložio seriju prije mnogo godina.” – izjavio je showrunner serije Rafe Judkins.

Iako nam je otkriven prvi pogled na drugu sezonu još uvijek nismo dobili niti teaser poster kao ni datum dolaska serije na Amazon Prime. U nadolazećoj sezoni ćemo opet gledati Rosamund Pike, Josha Stradowskog, Marcuus Rutherforda, Zoë Robins, Madeleine Madden i Daniela Henneyja, dok će Dónal Finn zamjeniti Mata Cauthona. Nova sezona će predstaviti i pregršt novih likova koje će tumačiti Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian i Meera Syal.

A zgodno se poklopila i vijest nakladnika Hangar 7 da je druga knjiga književnog serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedena, te će nakon lektoriranja i uređivanja korica ići u tisak.

“Njihova putovanja su daleko od kraja.”

The Wheel of Time

The Wheel of Time

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics