The Wheel of Time: posteri glavnih likova 2. sezone!

Prime Video sprema se za povratak u svijet njihove fantasy serije The Wheel of Time (Kolo vremena), čija druga sezona samo što nije stigla. Ususret nadolazećoj sezoni streaming platforma je nedavno objavila nove postere glavnih likova. Rosamund Pike vraća se kao Moiraine Damodred, moćna Aes Sedai koja je krenula u posebnu misiju da vrati ravnotežu u svijet u kojem živi. I iako je njezin lik u drugoj knjizi serijala Kolo vremena vrlo malo zastupljen u radnji, čini se da to kod serije nije slučaj, barem ako je suditi po svim dosadašnjim promo materijalima. Pa tako i ovdje predvodi prvi poster kojeg dijeli s likom Lana Mandragorana (Daniel Henney). Ostatak glavne postave nije izostavljen i svi dobivaju poster kojeg dijele s još jednim likom, povodom promoviranja skorog dolaska druge sezone, gotovo dvije godine nakon što je prva sezona stigla na Prime Video.

“Izgleda mi kao da su svi odjeli stvarno ‘pojačali svoju igru’. Kostimi izgledaju nevjerojatno. Setovi izgledaju nevjerojatno, čak je i šminka nevjerojatna. Smatram da u drugoj sezoni, serija polako otkriva svoju formu. Što se tiče hitnosti i priče, drugačije je jer sada znamo tko je Zmaj, a Rand misli da je pobijedio Mračnog, ali zlo nije nestalo sa svijeta.” – izjavio je Josha Stradowski koji tumači Randa al’Thora iliti Zmaja.

“Sve što mogu reći, iz perspektive glumaca, jest da je to najizazovnija stvar koju sam napravio u životu. Glumeći nekoga tko je tih, stoik i jak, on je čovjek od malo riječi, ali scenaristi su stvarno napravili prekrasan posao u stvaranju ovih emotivnih scena za njega kojima se fanovi mogu veseliti. Doista možete vidjeti novi stranu Lana, koju je meni, kao glumcu, bilo zastrašujuće isprobati jer znam koliko je voljen kao lik. Kada sam prvi put pročitao scenarije, posebno pete i šeste epizode, samo sam pomislio: ‘Kako ću to učiniti?’ Sada, gledajući unatrag, mislim da smo napravili jako dobar posao. Bilo je to vrlo, vrlo raznoliko putovanje s njim, emocionalno, i jedva čekam da ga svi pogledaju.” – izjavio je Daniel Henney.

Glavne uloge tumače već spomenuti Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) kao Moiraine Damodred, Daniel Henney (Criminal Minds) kao Lan Mandragoran, Josha Stradowski (Gran Turismo) kao Rand al’Thor, te Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) kao Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold) kao Egwene al’Vere, Marcus Rutherford (Obey) kao Perrin Aybara, Dónal Finn (Rogue Heroes) kao Mat Cauthon i Ceara Coveney (Young Wallander) kao Elayne Trakand.

Baš kao što je prva sezona serije pokrila događanja romana Oko svijeta, prve knjige, opsežnog serijala Roberta Jordana, druga sezona će uglavnom pokrivati ​​sljedeću knjigu, Veliki lov — ali nemojte se iznenaditi kada ćete vidjeti i neke elemente iz treće knjige, jer serija ima samo osam epizoda po sezoni za ovu ogromnu priču.

Treba spomenuti da su prva i druga knjiga serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedene kod nas, te ih možete kupiti na našem webshopu. Treći naslov serijala Ponovorođeni Zmaj je preveden i samo što nije pušten u tisak.

Druga sezona serije The Wheel of Time na Prime Video premijerno stiže 01. rujna, s prve tri epizode.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics