The Wheel of Time: NYCC teaser za 2. sezonu Amazonove serije

Prije nekoliko tjedana u sklopu San Diego Comic-Cona Amazon je otkrio da je fantasy serija The Wheel of Time obnovljena za treću sezonu, pa stoga ne čudi da streaming platforma nije mogla dopustiti da ovaj New York Comic-Con prođe bez novosti i friškog video materijala. Iako su svi posjetitelji panela The Wheel of Time dobili priliku pogledati čak nekoliko klipova iz nadolazeće sezone, mi ćemo se morati strpiti i zadovoljiti s jednim teaserom kojeg možete naći ispod članka. Na žalost i dalje nije otkriven datum premijere serije, pa nam ostaje da se nadamo da bi to možda moglo biti krajem godine.

Puno je nasilja upakirano u ovaj kratki video, zajedno sa scenom Randa vezanog za kotač; Nynaeve s mačem; mnogo vojnika u sjajnim zlatnim oklopima; Lanom koji vježba mačevanje; bijesnom Moiraine; Glave Amyrlina koja izlazi iz kočije; ali i pogledom na našeg novog Mata Cawthorna, Dónala Finna. Da ne spominjemo prijetnju Odbačenih, i ono s čime se Perrin suočava što ga je ozbiljno razbjesnilo.

U nadolazećoj sezoni opet ćemo gledati Rosamund Pike, Josha Stradowskog, Marcuus Rutherforda, Zoë Robins, Madeleine Madden i Daniela Henneyja, dok će Dónal Finn zamjeniti Mata Cauthona. Nova sezona predstavit će i pregršt novih likova koje će tumačiti Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian, Meera Syal, Guy Roberts i Arnas Fedaravicius.

Rosamund Pike, koja tumači Moiraine, nije mogla osobno doći na konvenciju, ali je snimila vrlo kreativnu video poruku kojom je započeo panel. Snimila je video u kojem se odlučila provozati u Češkoj (gdje se snima serija) i razgovarala o tome što slijedi za Moiraine u idućoj sezoni. Nakon što je izgubila vezu s magijom na kraju prve sezone, Moiraine čeka težak put. Njezin lik se vraća u rodni grad Cairhien, mjesto “zagušljive tradicije gdje se svi igraju umnih igrica”, te će u svom očaju odgurnuti sve koji joj pokušaju pomoći – uključujući njezinog odanog čuvara Lana (Daniel Henney), čija je emocionalna veza s Moiraine sada izgubljena zajedno s njezinom magijom.

Iako je snimanje nadolazeće sezone završeno ovog proljeća i iako smo se nadali da ćemo u sklopu panela konačno dobiti datum premijere druge sezone, od toga ipak nije bilo ništa.

Treba istaknuti i da je druga knjiga serijala Kolo vremena na kojem je i temeljena serija prevedena kod nas, te uskoro ide u tisak. Treći naslov serijala također jako dobro napreduje i trebao bi biti gotov do kraja ove godine.

The Wheel of Time
Dónal Finn kao Mat Cauthon
The Wheel of Time
Ceara Coveney kao Lady Elayne Trakand

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics