The Wanting Mare: zakoračite u fantasy svijet Anmaere!

Anmaere Pictures i Gravitas Ventures su objavili puni službeni trailer za The Wanting Mare. Film je svoju premijeru već doživio u sklopu Chattanooga Film Festivala gdje je i osvojio nagradu za najbolji film. Redatelj i scenarist je Nicholas Ashe Bateman, dok su izvršni producenti Shane Carruth i Lawrence Inglee. Riječ je o tehnički vrlo zahtjevnom uradku na kojem se radilo pet godina, sa stotinu vizualnih efekata koji neprimjetno spajaju digitalni krajolik i fizičku stvarnost, dovodeći Whithren i njegov širi svijet u život.

U svijetu Anmaere, sjeverno od grada Whithrena, divlji konji trče močvarama i uz obalu. Ovi su konji najcjenjeniji gradski izvoz, a kao rezultat toga se jednom godišnje lovi, zarobljava, prodaje i prevozi preko mora. Za one u Whithrenu ova trgovina stvara unosne i uzbudljive mogućnosti: priliku da pobjegnu iz svog stalno uzavrelog grada i krenu na zapadni kontinent Levithen ili samo da počnu iznova. U međuvremenu u maloj kući sjeverno od grada, mlada žena umire na porodu. Njezine su posljednje riječi pokušaj da svojoj kćeri ispriča život koji će imati i njezino nasljedstvo “ponavljajućeg sna” koji se mora čuvati u tajnosti, jer sadrži sjećanja na drugo doba davno prije, onog u kojem su magija i mit bili vrlo živi u svijetu. Njezina kćer Moira odrasta sama u Whithrenu, bez da joj itko objasni san, njezinu jedinstvenu razliku te njeno mjesto u svijetu. Radi toga, ona odlučuje napustiti Whithren pod svaku cijenu, uz pomoć Lawrencea, ranjenog mladića koji je sudjelovao u kriminalnom pothvatu krađe karata.

Glavne uloge tumače Jordan Monaghan, Yasmin Keshtkar, Edmond Cofie, Nicholas Ashe Bateman, Josh Clark i Christine Kellogg-Darrin.

The Wanting Mare na uslugu na zahtjev i u kina stiže 05. veljače. Izlazak će biti popraćen polusatnim dokumentarcem o nastanku filma koji će na isti datum postati dostupan on line.

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics