The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u kojoj glavne uloge tumače Lauren Cohan i Jeffrey Dean Morgan kao Maggie i Negan. Riječ je o miniseriji The Walking Dead: Dead City koja stiže kasnije ovog ljeta, odnosno premijerno stiže 18. lipnja na AMC i platformu AMC Plus. Serija će imat drugačiji ugođaj od svoje matične serije. Radnja se odvija dvije godine kasnije u odsječenoj betonskoj džungli Manhattana prepunog hodača, gdje se pojavljuju nove prijetnje. Kreativna ekipa serije ističe kako setting i sve što on nosi nije jedina stvar koja je drugačija u odnosu na TWD. Navodno nas između ostalog očekuju neki od najopakijih i najodvratnijih hodača koje je franšiza ponudila do sada.

Prošle su godine otkako smo posljednji put vidjeli Maggie i Negana i sada moraju sklopiti nesiguran savez kako bi izvršili opasnu misiju. Maggie i Negan putuju na otok Manhattan, koji je, budući da je izoliran od početka apokalipse, razvio vlastite jedinstvene prijetnje. Dok su u gradu, Maggie i Negan susreću Njujorčane, bježe od maršala s problematičnom prošlošću i love ozloglašenog ubojicu. Ali kako se par kreće dublje u surove dubine grada prepunog hodača, postaje očito da bi se traume njihove burne prošlosti mogle pokazati jednako velikom prijetnjom kao i opasnosti sadašnjosti.

Iako to sinopsis ne otkriva, teaser daje do znanja da je razlog udruživanja Maggie i Negana otmica Hershela, sina od Maggie. Njega u seriji, kao stariju verziju lika tumači Logan Kim. Ostale uloge tumače Karina Ortiz, Gaius Charles, Željko Ivanek, Jonathan Higginbotham, Mahina Napoleon, Trey Santiago-Hudson i Charlie Solis.

Eli Jorné, scenarist i jedan od izvršnih producenata TWD-a kroz nekoliko sezona je showrunner i producent serije. Cohan i Morgan su također izvršni producenti zajedno s Brianom Bockrathom.

Podsjećamo da Dead City nije jedini novi spin-off serije The Walking Dead. Očekuje nas još nenaslovljeni spin-off u kojem glavne uloge tumače Andrew Lincoln i Danai Gurira koji je nedavno počeo s produkcijom, te je u planu za premijeru iduće godine. A tu je i serija The Walking Dead: Daryl Dixon, koja svog titularnog lika Normana Reedusa šalje u Francusku, i koja će premijeru imati kasnije ove godine.

The Walking Dead: Dead City

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics