The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj superherojskoj obitelji. Kao da to nije dovoljno samo po sebi, treća sezona vodi članove the Umbrella Academy u drugu vremensku liniju, gdje je njihov otac Sir Reginald Hargreeves, stvorio drugi superherojski tim, the Sparrows.

Nakon što su zaustavili sudnji dan 1963., obitelj superjunaka the Umbrella Academy se vraća kući u sadašnjost, uvjereni da su spriječili apokalipsu i popravili tu vremensku liniju jednom zauvijek. Ali nakon kratkog trenutka slavlja, shvaćaju da stvari nisu baš (u redu, uopće nisu) onako kako su ih ostavili. Zakoračite u the Sparrow Academy. Pametni, elegantni i topli poput mora ledenih santi, the Sparrow Academy se odmah sukobljava s the Umbrella Academy u nasilnom okršaju koji će se ispostaviti kao najmanja briga za sve. Navigirajući kroz izazove, gubitke i vlastita iznenađenja – noseći se s neidentificiranim destruktivnim entitetom koji izaziva pustoš u Svemiru (nešto što su oni možda izazvali) – sada sve što trebaju napraviti je uvjeriti tatinu novu i možda bolju obitelj da im pomogne da se ispravi što je skrivio njihov dolazak. Hoće li pronaći put natrag u svoje živote prije apokalipse? Ili će ovaj novi svijet otkriti nešto više od pukog zastoja u vremenskoj liniji?

U nadolazećoj sezoni opet gledamo Toma Hoppera kao Luthera, Davida Castañedu kao Diega, Emmy Raver-Lampman kao Allison, Roberta Sheehana kao Klausa, Aidana Gallaghera kao Fivea, Elliot Page kao Viktora, Justina H. Mina kao Bena i Colma Feorea kao Sir Reginalda Hargreevesa. Novu glumačku ekipu čine Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David i Javon Walton.

Treća sezona serije The Umbrella Academy na Netflix stiže 22. lipnja. Serija je snimljena prema nagrađivanom stripu Gerarda Waya i Gabrieal Báa.

The Umbrella Academy

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics