The Umbrella Academy: punokrvni trailer otkriva disfunkcionalnu obitelj

Netflix je objavio punokrvni trailer za seriju The Umbrella Academy. Riječ je o seriji baziranoj na strip serijalu kojeg je napisao Gerard Way, a ilustrirao Gabriel Bá za Dark Horse Comics. Radnja prati otuđene članove disfunkcionalne obitelji superheroja. Spaceboy (Luther Hargreeves), The Kraken (Diego Hargreeves), The Rumour (Allison Hargreeves), The Seance (Klaus Hargreeves), The Boy (Number Five), The White Violin (Vanya Hargreeves) moraju surađivati zajedno kako bi riješili misterij ubojstva njihovog oca, dok pucaju po šavovima zbog njihovih drugačijih osobnosti i sposobnosti.

Glavne uloge tumače Ellen Page (Juno) kao Vanya Hargreeves/The White Violin, Tom Hopper (Black Sails) kao Luther Hargreeves/Spaceboy, David Castañeda (Switched at Birth) kao Diego Hargreeves/The Kraken, Emmy Raver-Lampman kao Allison Hargreeves/The Rumor, Aidan Gallagher (Nicky, Ricky, Dicky & Dawn) kao Number Five/The Boy i Robert Sheehan (Fortitude) kao Klaus Hargreeves/The Séance.

U seriji ćemo također gledati i Mary J. Blige (Mudbound) kao ubojicu Cha-Cha, Camerona Brittona (Mindhunter) kao ubojicu Hazela, Ashley Madekwe (Revenge) kao detektivku Patch, Johna Magara (Orange Is the New Black) kao Leonarda Peabodyja, Adama Godleyja (Breaking Bad) kao dr. Pogoa, Colma Feorea (House of Cards) kao gospodina Reginalda Hargreevesa i Kate Walsh (13 Reasons Why) kao “The Handler”.

Novi dvominutni trailer je krcat akcijom i nepodobštinama, a u fokusu ima spašavanje svijeta. Kad kiši, onda lije!

Seriju za Netflix producira Universal Cable Productions. Izvršni producent i showrunner je Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon), dok ostale izvršne producente čine Jeff F. King (Hand of God) za Bluegrass Television, Mike Richardson i Keith Goldberg za Dark Horse Entertainment, a Gerard Way i Gabriel Bá su suizvršni producenti.

“Ono što nas je privuklo svijetu The Umbrella Academy je što je poseban, iznimno vizualan i stilziran. Ovo nisu uobičajeni superheroji, a serija će preslikati i specifičan ton stripa koji je mračan ali i humorističan, nadnaravan no ujedno i prizemljen u stvarnosti.” – svojedobno je izjavila Cindy Holland, podpredsjednica originalnog sadržaja za Netflix.

The Umbrella Academy sa svih 10 epizoda prve sezone na Netflix stiže 15. veljače.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics