The Umbrella Academy: 2. sezona stiže u srpnju!

Netflix je objavio kako druga sezona serije The Umbrella Academy stiže u srpnju. Najava je stigla u obliku cool teasera u kojem glavna glumačka postava pleše, svaki u svoja četiri zida, što i priliči trenutnoj situaciji. Muzička podloga videa je I Think We’re Alone Now. Iako video ne otkriva ništa drugo doli poznatih lica kako čagaju, i datuma premijere druge sezone svejedno savjetujemo da pogledate kojim to plesnim pokretima barataju “klinci” obitelji Hargreeves 😉

Nova sezona će bez sumnje pokazati kako će se obitelj Hargreeves nositi s još više problema što je neminovno nakon finala prve sezone, odnosno ogromnog cliffhangera koji je jasno dao do znanja da tim nije uspio spriječiti apokalipsu.

Klince obitelji Hargreeves tumače Ellen Page kao Vanya/The White Violin, Tom Hopper kao Luther/Spaceboy, David Castañeda kao Diego/The Kraken, Emmy Raver-Lampman kao Allison/The Rumor, Robert Sheehan kao Klaus/The Séance, Aidan Gallagher kao Number Five/The Boy i Justin H. Min kao Ben Hargreeves. Nova lica čine Ritu Arya kao Lyla, Marin Ireland kao Sissy i Yusuf Gatewood kao Raymond.

Izvršni producent i showrunner je Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon). The Umbrella Academy je serija bazirana na istoimenom strip serijalu kojeg je napisao Gerard Way, a ilustrirao Gabriel Bá za Dark Horse Comics. Radnja prati otuđene članove disfunkcionalne obitelji superheroja.

Druga sezona serije The Umbrella Academy se sastoji od 10 epizoda i na Netflix stiže 31. srpnja. Ukoliko još niste otkrili prvu sezonu tada svakako preporučamo da to učinite čim prije, a ako vas treba malo nagovarati tada bacite oko na našu recenziju.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 04. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics