The Tomorrow War: puni trailer za akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je objavio puni trailer i poster za akcijski SF film The Tomorrow War. Redatelj filma je Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie) prema scenariju kojeg potpisuje Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Producenti su David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer i Adam Kolbrenner, dok su izvršni producenti Chris Pratt, Rob Cowan, Brian Oliver i Bradley J. Fischer.

Svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne iz 2051. godine kako bi im dostavila hitnu poruku: trideset godina u budućnosti, čovječanstvo gubi rat protiv smrtonosne vanzemaljske vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među onima koji odluče ići u borbu je i srednjoškolski profesor i obiteljski čovjek Dan Forester. Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnom znanstvenicom i njezinim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

Trailer solidno prodaje priču konflikta i putovanja kroz vrijeme koji pokreću radnju filma, gdje ljude u budućnosti uvlače u rat kako bi se izbjeglo potpuno izumiranje čovječanstva u nešto daljoj budućnosti. No da ćete vidjeti nešto posebno i da će vas nabrijati da ga želite čim prije pogledati, za to nismo baš sigurni. Možda je samo do trailera, pa u konačnici ipak dobijemo nešto u venama blockbustera poput Dana nezavisnosti. U svakom slučaju saznat ćemo uskoro, jer film na Amazon Prime stiže već 02. srpnja.

Glavne uloge tumače Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski i Betty Gilpin. U ostalim ulogama su Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche i Alexis Louder.

The Tomorrow War

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics