The Tomorrow War: prvi pogled na akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je netom objavio prve fotografije iz nadolazećeg akcijskog SF filma The Tomorrow War, i pri tome najavio da prvi teaser trailer možemo očekivati već u srijedu. Fotke su nam pružile prvi pogled na likove koje tumače Chris Pratt i Yvonne Strahovski, kao i mali uvid u akcijske scene filma, koje uključuju i razrušeni grad u plamenu. Redatelj filma je Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie) prema scenariju kojeg potpisuje Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Film je originalno bio planiran za kina, no u konačnici je zbog pandemije koronavirusa Amazon kupio prava za distribuciju.

Svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne iz 2051. godine kako bi im dostavila hitnu poruku: trideset godina u budućnosti, čovječanstvo gubi rat protiv smrtonosne vanzemaljske vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među onima koji odluče ići u borbu je i srednjoškolski profesor i obiteljski čovjek Dan Forester. Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnom znanstvenicom i njezinim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

Glavne uloge tumače Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski i Betty Gilpin. U ostalim ulogama su Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche i Alexis Louder.

The Tomorrow War na Amazon Prime stiže 02. srpnja.

Članak je naknadno nadopunjen prvim teaser trailerom za film.

The Tomorrow War
CHRIS PRATT
The Tomorrow War
KEITH POWERS i YVONNE STRAHOVSKI
The Tomorrow War
CHRIS PRATT, EDWIN HODGE i SAM RICHARDSON
The Tomorrow War
CHRIS PRATT, EDWIN HODGE i SAM RICHARDSON
The Tomorrow War
CHRIS PRATT

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics