The Tomorrow War: prvi pogled na akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je netom objavio prve fotografije iz nadolazećeg akcijskog SF filma The Tomorrow War, i pri tome najavio da prvi teaser trailer možemo očekivati već u srijedu. Fotke su nam pružile prvi pogled na likove koje tumače Chris Pratt i Yvonne Strahovski, kao i mali uvid u akcijske scene filma, koje uključuju i razrušeni grad u plamenu. Redatelj filma je Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie) prema scenariju kojeg potpisuje Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Film je originalno bio planiran za kina, no u konačnici je zbog pandemije koronavirusa Amazon kupio prava za distribuciju.

Svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne iz 2051. godine kako bi im dostavila hitnu poruku: trideset godina u budućnosti, čovječanstvo gubi rat protiv smrtonosne vanzemaljske vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među onima koji odluče ići u borbu je i srednjoškolski profesor i obiteljski čovjek Dan Forester. Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnom znanstvenicom i njezinim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

Glavne uloge tumače Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski i Betty Gilpin. U ostalim ulogama su Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche i Alexis Louder.

The Tomorrow War na Amazon Prime stiže 02. srpnja.

Članak je naknadno nadopunjen prvim teaser trailerom za film.

The Tomorrow War
CHRIS PRATT
The Tomorrow War
KEITH POWERS i YVONNE STRAHOVSKI
The Tomorrow War
CHRIS PRATT, EDWIN HODGE i SAM RICHARDSON
The Tomorrow War
CHRIS PRATT, EDWIN HODGE i SAM RICHARDSON
The Tomorrow War
CHRIS PRATT

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics