The Tomorrow War: finalni trailer za akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je objavio novi, finalni trailer za akcijski SF film The Tomorrow War. Redatelj filma je Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie) prema scenariju kojeg potpisuje Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Producenti su David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer i Adam Kolbrenner, dok su izvršni producenti Chris Pratt, Rob Cowan, Brian Oliver i Bradley J. Fischer.

Finalni trailer započinje susretom Prattovog lika Dana Forestera i lika J.K. Simmonsa koji u filmu tumači Danovog otuđenog oca. Između dvojice muškaraca postoji neka očita napetost, ali čim Dan zatraži pomoć, otac ga je spreman podržati kako god može. Također ovaj trailer je konačno dao i malo bolji pogled na vanzemaljce koji izgledaju ‘pristojno’ zastrašujuće. Ne samo da se mogu kretati iznimno brzo, već se čini i da mogu letjeti ili barem glajdati.

Svijet je zaprepašten kad skupina putnika kroz vrijeme stigne iz 2051. godine kako bi im dostavila hitnu poruku: trideset godina u budućnosti, čovječanstvo gubi rat protiv smrtonosne vanzemaljske vrste. Jedina nada za opstanak je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prevezu u budućnost i pridruže se borbi. Među onima koji odluče ići u borbu je i srednjoškolski profesor i obiteljski čovjek Dan Forester. Odlučan da spasi svijet za svoju mladu kćer, Dan se udružuje s briljantnom znanstvenicom i njezinim otuđenim ocem u očajničkoj potrazi za prekrajanjem sudbine planeta.

Glavne uloge tumače Chris Pratt, J.K. Simmons, Yvonne Strahovski i Betty Gilpin. U ostalim ulogama su Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche i Alexis Louder.

The Tomorrow War na Amazon Prime stiže 02. srpnja.

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics