The Stand: upoznajte likove nadolazeće adaptacije kroz nove fotke!

Razarajuća pandemija. Podijeljena Amerika. Dvije suprotstavljene strane. Vođa jedne strane je stariji, odmjereniji i smiren. Drugi je karizmatičan, kažnjava nelojalnost i održava skupove koji potiču ego.

CBS All Access je objavio nove fotografije iz nadolazeće tv adaptacije legendarnog Kingovog postapokaliptičnog romana The Stand. Osim fotki tu su i netom objavljeni detalji vezani uz likove koji se bore na strani zla. Tvorci serije su Josh Boone (The Fault in Our Stars) i Ben Cavell (Justified, Homeland). Boone je ujedno i jedan od režisera (prve i posljednje epizode), a Cavell je i showrunner. I sam Stephen King, kao i njegov sin Owen King su sudjelovali u adaptaciji romana za potrebe CBS-ove serije. Dapače Stephen King je čak i napisao finale koje će ići van granica njegovog popularnog romana iz 1978. godine.

Prvo predstavljamo Trashcan Mana kojeg tumači Ezra Miller (Fantastic Beasts 3): “Trash je podcijenjen i pogrešno protumačen, božanski genij skriven ispod očite mentalne bolesti i osobne disfunkcije. Svijet ovisi o ljudima poput Trashcan Mana – ludim umjetnicima i izopačenim inženjerima, neprestano zanemarenima u pogledu koliko u konačnici mogu biti ključni.” – izjavio je Miller.

Zatim je tu Amber Heard (Aquaman), koja tumači Nadine Cross, učiteljicu s mračnom sudbinom. “Ona je jedan od najviše nijansiranijih Kingovih ženskih likova i nije nimalo lak zadatak”, izjavila je Heard. “Ona ističe i koristi svoju seksualnost, ali to je samo dio njezinog repertoara, a ne nešto što je definira. Ona za mene predstavlja i svojevrsnu ravnotežu između nekoga tko je negativac i žrtva.”

Ali najzavodljiviji lik je upravo sam Randall Flagg, kojeg je utjelovio Alexander Skarsgård (Big Little Lies) Voli održavati grube skupove, gladijatorska natjecanja i javna raspeća izdajnika. “Flagg je tako zastrašujući protivnik, a ja sam se odlučio fokusirati na njegovu ranjivost”, izjavio je Skarsgård. „Potrebna su mu pohvala i priznanja njegovih ulizica/podanika, i to mu pogoni ego. To je zanimljivo jer uopće ne bi trebao mariti za malene ljude, ali i dalje žudi za njihovom odanošću.”
Skarsgård je iznenadio producente svojim vrlo smirenim pristupom Flaggu, ulozi s kojom bi mnogi glumci instinktivno “ušli na velika vrata”. “U stanju je biti tako miran i tih, što je u biti bio sjajan izbor, a nimalo ono što je itko od nas očekivao”, izjavio je Cavell.

The Stand na CBS All Access stiže 17. prosinca. Očekuje nas ukupno devet epizoda koje će stizati na tjednoj bazi.

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

The Stand

Check Also

Prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili su prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion. Teaser …

The Swarm: uskoro stiže serija bazirana na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Iduće godine nam stiže visokobudžetna žanrovska serija The Swarm temeljena na bestseleru Franka Schätzinga. Serija …

Web Statistics