The Stand: Alexander Skarsgard je Randall Flagg!

Stephen King je u srijedu bio gost na ABC-jevoj emisiji The View gdje je promovirao svoju novu knjigu The Institute, kao i film It: Chapter Two. Također je i najavio čak 4 glumačka imena koja su pridružena postavi CBS-ove adaptacije njegovog romana The Stand. To su: Jovan Adepo (The Leftovers) kao Larry Underwood, Owen Teague (Bloodline) kao Harold Lauder, Brad William Henke (Orange Is the New Black) kao Tom Cullen i Daniel Sunjata (Rescue Me) kao Cobb.

No bilo je jedno ime koje King nije obznanio, ali ga je zato ekskluzivno otkrio Collider. Riječ je o ni manje ni više nego Alexanderu Skarsgardu (Big Little Lies) koji će preuzeti ikonsku ulogu Čovjeka u crnom iliti Randalla Flagga. No moramo napomenuti i kako ovu vijest još nije službeno potvrdio CBS All Access.

Već ranije, točnije početkom kolovoza su potvrđeni James Marsden (Westworld) kao Stu Redman, Amber Heard (Aquaman) kao Nadine Cross, Odessa Young (Assassination Nation) kao Frannie Goldsmith i Henry Zaga (The New Mutants) kao Nick Andros. Dok je voditeljica emisjie The View Whoopi Goldberg i sama potvrdila da će ona doista tumačiti Majku Abagail.

Josh Boone (The Fault in Our Stars) i Ben Cavell (Justified, Homeland) zajedno vode projekt i pišu scenarij, dok će Boone i režirati. Izvršni producenti uz Boonea i Cavella su Roy Lee (It), Jimmy Miller (Land of the Lost), Richard P. Rubinstein (koji je producirao ABC-jevu miniseriju The Stand iz 1994. godine), Will Weiske (Land of the Lost) i Miri Yoon (Jonah Hex, Lore). I sam Stephen King, kao i njegov sin Owen King sudjeluju u adaptaciji romana za potrebe CBS-ove serije. Dapače Stephen King je čak i napisao finale koje će ići van granica njegovog popularnog romana iz 1978. godine. “Scenarij za finalnu epizodu je napisan. Bilo mi je drago što mi je Josh Boone dao tu priliku, jer mi je taj završni dio priče bio na pameti zadnjih 30 godina.” – svojedobno je objavio King na svom Twitter profilu.

The Stand je priča o izbijanju smrtonosne supergripe koja je ubila više od 99% ljudske populacije u razdoblju od svega nekoliko tjedana. Šačica imunih nastoji preživjeti u svijetu gdje se formiraju novi savezi i nove zajednice. Među njima se ističe mirno utočište koje vodi dobronamjerna Majka Abagail, ali i divlji grad bez zakona kojim vlada demonski Randal Flagg.

The Stand će na CBS All Access stići negdje 2020. godine.

The Stand
Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke i Daniel Sunjata.

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics