The Sandman: San se nastavlja

Čekali smo i čekali, pa konačno dočekali. Netflixov The Sandman je sasvim sigurno bio jedan od najočekivanijih ovogodišnjih projekata. Što uopće ne čudi s obzirom na fascinantan predložak Neila Gaimana. No iako je seriji kritika bila vrlo sklona, i iako je općenito bila odlično prihvaćena i od publike, Netflix svoj blagoslov za drugu sezonu nije dao sve do sada. Potvrda obnove za drugu sezonu uslijedila je nakon što je u srijedu na službenoj Twitter stranici DC Comicsa zabunom objavljena ta informacija. U međuvremenu obrisani tweet je glasio: “San se nastavlja. [The Sandman] će se vratiti s novim epizodama temeljenim na strip serijalu Neila Gaimana kako bi istražio još više priča o Beskrajnima.”

“Glasine su točne. Netflix je oduševljen što vas je toliko pogledalo The Sandmana i ono što smo se nadali da će se dogoditi se zaista se i dogodilo…”, napisao je Gaiman na Twitteru uz kratku video najavu nove sezone.”

“Nevjerojatno mi je zadovoljstvo najaviti da ćemo, u suradnji s Netflixom i Warner Brosom, [izvršni producenti] Allan Heinberg, David Goyer i ja oživjeti još priča o Sandmanu. Postoje neke zapanjujuće priče koje čekaju Morpheusa i ostale. Nitko neće biti sretniji od glumačke ekipe, jer oni su najveći obožavatelji Sandmana. A sada je vrijeme da se vratim na posao. Ipak je pred nama obiteljski ručak, a Lucifer čeka da se Morpheus vrati u pakao.” – nastavio je Gaiman.

Zanimljivo je to, da dok su fanovi čekali na vijesti o sudbini serije, Netflix je gledatelje iznenadio s dvodijelnom bonus epizodom A Dream of a Thousand Cats i Calliope. Među mnogim ugodnim iznenađenjima koja je bonus epizoda imala, izdvajamo spomen Orpheusa – Morpheusova sina s Calliope.

Za sada još uvijek znamo kada će biti premijera druge sezone. Prva sezona na Netflix je premijerno stigla 05. kolovoza. Naš osvrt na prvu sezonu možete pročitati ovdje.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics