The Sandman: prvi trailer za Netflixovu adaptaciju!

Prvi pogled na Netflixovu iščekivanu seriju The Sandman baziranu na kultnom istoimenom strip serijalu Neila Gaimana dobili smo još u rujnu prošle godine, a sada je konačno objavljen i službeni trailer. Trailer je izašao tijekom Netflixovog Geeked Week, i osim što nam je otkrio što možemo očekivati od serije, saznali smo i koliko se još moramo strpiti do uživanja u njoj. The Sandman na Netflix stiže 05. kolovoza s 11 epizoda, što je dovoljno da se serija pozabavi svim događajima iz prvog ‘segmenta’ Gaimanova stripa (Preludiji i nokturna). Uz trailer i datum izlaska serije dobili smo i nekoliko novih postera koje potražite ispod članka.

Bogata mješavina modernog mita i mračnog fantasyja u kojoj se besprijekorno isprepliću suvremena fantastika, povijesna drama i legende. Postoji još jedan svijet koji čeka na sve nas kada zatvorimo oči i spavamo – mjesto gdje Sandman, Kralj snova, daje oblik svim našim najdubljim strahovima i fantazijama. Ali kada San bude neočekivano zarobljen i zadržan u zarobljeništvu cijelo stoljeće, njegova odsutnost pokreće niz događaja koji će zauvijek promijeniti i svijet snova i budni svijet. Kako bi uspostavio red, San mora putovati kroz različite svjetove i vremenske linije kako bi popravio pogreške koje je napravio tijekom svog dugog postojanja, ponovno posjetiti stare prijatelje i neprijatelje te na tom putu susresti nove entitete – i kozmičke i ljudske.

Glavne likove tumače Tom Sturridge (Irma Vep) kao Morpheus aka Kralj snova, Mason Alexander Park (Cowboy Bebop) kao Strast, Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve) kao Smrt, Gwendoline Christie (Game of Thrones) kao Lucifer Morningstar, Boyd Holbrook (Logan) kao Corinthian, Sanjeev Bhaskar (Yesterday) i Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) kao Kain i Abel, Jenna Coleman (Doctor Who) kao Johanna Constantine, David Thewlis (Wonder Woman) kao John Dee aka dr. Destiny, Stephen Fry (V for Vendetta) kao Gilbert, Vivienne Acheampong (The Witches) kao Lucienne i Patton Oswalt (Agents of SHIELD) kao glas gavrana Mateja.

Scenarij potpisuju Gaiman (American Gods) i Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy) koji je ujedno i showrunner serije. Izvršni producenti su Gaiman, Heinberg i David S. Goyer.

The Sandman

The Sandman’

The Sandman

The Sandman

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics