The Sandman: novi trailer za iščekivanu Netflixovu adaptaciju!

Tijekom panela u sklopu San Diego Comic-Cona Netflix je objavio novi trailer i poster za seriju The Sandman baziranu na kultnom istoimenom strip serijalu Neila Gaimana.

Postoji još jedan svijet koji čeka na sve nas kada zatvorimo oči i spavamo – mjesto gdje Sandman, Kralj snova, daje oblik svim našim najdubljim strahovima i fantazijama. Ali kada San bude neočekivano zarobljen i zadržan u zarobljeništvu cijelo stoljeće, njegova odsutnost pokreće niz događaja koji će zauvijek promijeniti i svijet snova i budni svijet. Kako bi uspostavio red, San mora putovati kroz različite svjetove i vremenske linije kako bi popravio pogreške koje je napravio tijekom svog dugog postojanja, ponovno posjetiti stare prijatelje i neprijatelje te na tom putu susresti nove entitete – i kozmičke i ljudske.

Glavne likove tumače Tom Sturridge (Irma Vep) kao Morpheus aka Kralj snova, Mason Alexander Park (Cowboy Bebop) kao Strast, Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve) kao Smrt, Gwendoline Christie (Game of Thrones) kao Lucifer Morningstar, Boyd Holbrook (Logan) kao Corinthian, Sanjeev Bhaskar (Yesterday) i Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) kao Kain i Abel, Jenna Coleman (Doctor Who) kao Johanna Constantine, David Thewlis (Wonder Woman) kao John Dee aka dr. Destiny, Stephen Fry (V for Vendetta) kao Gilbert, Vivienne Acheampong (The Witches) kao Lucienne i Patton Oswalt (Agents of SHIELD) kao glas gavrana Mateja.

Scenarij potpisuju Gaiman (American Gods) i Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy) koji je ujedno i showrunner serije. Izvršni producenti su Gaiman, Heinberg i David S. Goyer.

Svih deset epizoda serije na Netflix stiže 05. kolovoza. A prilikom gledanja nemojte preskakati odjavnu špicu, jer ćete imati što za vidjeti. Ilustrator Dave McKean napravio je različite odjavne špice za svaku pojedinu epizodu.

The Sandman

The Sandman

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics