The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi likovi Beskrajnika iliti Vječnih (ovisno kako ih je tko prevodio). Riječ je o istinski vječitim bićima, za razliku od Bogova koji su dugovječni, ali žive samo onoliko dugo koliko ih njihovi štovatelji obožavaju. U prvoj sezoni smo uz Morpheusa (Tom Sturridge) kao Kralja snova upoznali samo polovicu: Kirby kao Smrt, Masone Alexandere Parkove kao Strast i Donnu Preston kao Slom. No, u drugoj sezoni ćemo gledati i Adriana Lestera (Renegade Nell) kao Sudbinu, najstarijeg među Vječnima. A očekuje nas i Esmé Creed-Miles (Hana) kao Sumanutost, najmlađa među Vječnima te nekoć poznata i kao Sreća. Dok čitavu priču zaokružuje Barry Sloane (The Bay) kao The Prodigal, poznat i kao Smak.

Najava novih lica stigla je u vidu teasera kojeg možete pogledati ispod članka. Vezano uz najavu interesantno je spomenuti kako je ista objavljena prigodno na 35. godišnjicu objave strip serijala Neila Gaimana po kojem je i nastala serija.

Druga sezona serije će po svemu sudeći pratiti radnju stripa Sezona izmaglica (The Season of Mists), koji počinje obiteljskim sastankom i onda radnja doslovno seli u Pakao s Kraljem snova.

U ostalim ulogama slušamo i gledamo Pattona Oswalta (Ghostbusters: Frozen Empire) kao glas gavrana Mateja, Gwendoline Christie (Wednesday), Vivienne Acheampong (Famalam) kao Lucifera Morningstara, Jennu Coleman (The Serpent) kao Johannu Constantine, Razane Jammal (Paranormal) kao Lytu Hall, Asima Chaudhryja (People Just Do Nothing) kao Abela, Sanjeeva Bhaskara (Goodness Gracious Me) kao Kaina, Stephena Frya (Red, White & Royal Blue) kao Gilberta, Ferdinanda Kingsleyja (Silo) kao Hoba Gadlinga i Vanesu Samunyai kao Rose Walker.

Za sada još ne znamo kada će biti premijera druge sezone, koja je još uvijek u produkciji. Sve epizode druge sezone režira Jamie Childs. Prva sezona na Netflix je premijerno stigla 05. kolovoza 2022, a naš osvrt na nju možete pročitati ovdje.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics