The Sandman: 2. sezona serije dobila je nove zanimljive likove!

U prvoj sezoni popularne Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi likovi Beskrajnika iliti Vječnih. Tako smo u prvoj sezoni upoznali Morpheusa (Tom Sturridge) kao Kralja snova, Kirby kao Smrt, Masone Alexandere Parkove kao Strast i Donnu Preston kao Slom. Već ranije je otkriveno da će nas druga sezona upoznati i s drugom polovicom Vječnih: Adrianom Lesterom (Renegade Nell) kao Sudbinom, Esmé Creed-Miles (Hana) kao Sumanutosti i Barryjem Sloaneom (The Bay) kao Smakom. A sada je najavljeno još osam glumaca, koji su se pridružili nadolazećoj sezoni:

Ruairi O’Connor (The Conjuring: The Devil Made Me Do It), tumači Orpheusa, sina Kralja snova i smrtnice Calliope. On je idealist, romantičar, mladić – i uglavnom sin svoga oca – sve dok se ne dogodi tragedija i otkrije mu pravu prirodu ljubavi.

Freddie Fox (The Great, Slow Horses, The Gentlemen) tumači Lokija, boga kaosa. Loki je šarmantan, zavodljiv mjenjoliki. Najpametnija i najopasnija osoba u svakoj sobi, Loki je potpuno neodoljiv i nikad mu se ne može vjerovati.

Clive Russell (The Cursed, Sherlock Holmes, Game of Thrones) tumači Odina, Thorovog oca. On je dugogodišnji saveznik Kralja snova, ali je doveden do očajne krajnosti u svojim nastojanjima da spriječi Ragnarök.

Laurence O’Fuarain (The Witcher: Blood Origin, The Gentlemen) tumači Thora. Sa svojim čekićem Mjollnirom, Thor je grub i vođen isključivo svojim apetitima za hranom i pićem, borbom i seksom.

Ann Skelly (The Nevers, Death and Nightingales, Red Rock) tumači Nualu, a Douglas Booth (Pride and Prejudice and Zombies, The Dirt) tumači Cluracana, kraljevske izaslanike s dvora vila. Nuala i Cluracan su brat i sestra koji su sušte suprotnosti u svakom pogledu. Nuala je odgovorna, empatična i principijelna. Cluracan je impulzivan lupež koji živi za zadovoljstvo. Ne slažu se oko ničega, ali su privrženi jedno drugome.

Jack Gleeson (Game of Thrones, Sex Education) tumači zlonamjernog Pucka, koji služi kao kraljevska luda vilinskom kralju Auberonu. Puck je očaran smrtnicima i uživa u ismijavanju njih radi vlastite zabave.

Indya Moore (Queen & Slim, Pose, Aquaman and the Lost Kingdom) tumači Wandu, profesionalnu vozačicu i sigurnosnu agenticu za ekskluzivnu turističku tvrtku. Wanda se dokazuje kao nezamjenjiv vodič na beskrajnom putovanju u budni svijet.

Steve Coogan (Alan Partridge, The Trip) posuđuje glas Barnabasu, Slomovom psećem pratiocu. Barnabas je odan i pun ljubavi, ali i cinik. Što znači, on je i čovjekov najbolji prijatelj i čovjekov najoštriji kritičar.

U ostalim ulogama slušamo i gledamo Pattona Oswalta (Ghostbusters: Frozen Empire) kao glas gavrana Mateja, Gwendoline Christie (Wednesday), Vivienne Acheampong (Famalam) kao Lucifera Morningstara, Jennu Coleman (The Serpent) kao Johannu Constantine, Razane Jammal (Paranormal) kao Lytu Hall, Asima Chaudhryja (People Just Do Nothing) kao Abela, Sanjeeva Bhaskara (Goodness Gracious Me) kao Kaina, Stephena Frya (Red, White & Royal Blue) kao Gilberta, Ferdinanda Kingsleyja (Silo) kao Hoba Gadlinga i Vanesu Samunyai kao Rose Walker.

Za sada još nije otkriveno kada se očekuje premijera druge sezone, koja je trenutno u produkciji. Sve epizode druge sezone režira Jamie Childs.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics