The Reckoning: strah se širi poput kuge!

Neil Marshall je posljednji dio dekade proveo radeći na popularnim žanrovskim serijama poput Westworld, Black Sails, Lost in Space i Game of Thrones, no prije toga 2002. se našao u fokusu horor fanova radi filma Dog Soldiers, a zatom opet 2005. s filmom The Descent. Sada se redatelj ponovo vratio svojim korijenima s nadnaravnim horor filmom The Reckoning za koji je netom objavljen i službeni trailer. Scenarij filma potpisuju Marshall i Edward Evers-Swindell. Film je svoju premijeru već doživio u sklopu prošlogodišnjeg Fantasia Film Festivala.

Nakon što je izgubila muža tijekom pandemije Velike kuge, Grace Haverstock (Charlotte Kirk) je nepravedno optužena da je vještica i stavljena u zatvor najnemilosrdnijeg lovca na vještice u Engleskoj, suca Moorcrofta (Sean Pertwee). Prisiljena trpjeti fizičko i emocionalno mučenje, a nepokolebljivo održavajući svoju nevinost, Grace se mora suočiti s vlastitim unutarnjim demonima dok joj se sam vrag uvlači u um.

U ostalim većim ulogama gledat ćemo i Joe Andersona (Across the Universe, The Crazies) i Stevena Waddingtona (The Tudors, Sleepy Hollow).

The Reckoning će distribuirati RLJE Films i Shudder. Film će u kina, uslugu na zahtjev i na digitalne platforme stići 05. veljače.

The Reckoning

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics