The Reckoning: strah se širi poput kuge!

Neil Marshall je posljednji dio dekade proveo radeći na popularnim žanrovskim serijama poput Westworld, Black Sails, Lost in Space i Game of Thrones, no prije toga 2002. se našao u fokusu horor fanova radi filma Dog Soldiers, a zatom opet 2005. s filmom The Descent. Sada se redatelj ponovo vratio svojim korijenima s nadnaravnim horor filmom The Reckoning za koji je netom objavljen i službeni trailer. Scenarij filma potpisuju Marshall i Edward Evers-Swindell. Film je svoju premijeru već doživio u sklopu prošlogodišnjeg Fantasia Film Festivala.

Nakon što je izgubila muža tijekom pandemije Velike kuge, Grace Haverstock (Charlotte Kirk) je nepravedno optužena da je vještica i stavljena u zatvor najnemilosrdnijeg lovca na vještice u Engleskoj, suca Moorcrofta (Sean Pertwee). Prisiljena trpjeti fizičko i emocionalno mučenje, a nepokolebljivo održavajući svoju nevinost, Grace se mora suočiti s vlastitim unutarnjim demonima dok joj se sam vrag uvlači u um.

U ostalim većim ulogama gledat ćemo i Joe Andersona (Across the Universe, The Crazies) i Stevena Waddingtona (The Tudors, Sleepy Hollow).

The Reckoning će distribuirati RLJE Films i Shudder. Film će u kina, uslugu na zahtjev i na digitalne platforme stići 05. veljače.

The Reckoning

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics