The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power (Moć), adaptaciju istoimenog distopijskog romana Naomi Alderman. Roman je kod nas 2018. godine izdala Stilus knjiga. Showrunnerica i izvršna producentica serije je Raelle Tucker (True Blood), dok je glavna scenaristica upravo autorica romana po kojem je serija i nastala. Ostali izvršni producenti su Alderman, Jane Featherstone, Naomi de Pear, Claire Wilson i Reed Morano (The Handmaid’s Tale) koja je ujedno i jedna od redateljica serije. Ostale redateljice su Neasa Hardiman (Jessica Jones), Lisa Gunning (Nowhere Boy), Shannon Murphy (Babyteeth) i Ugla Hauksdóttir (Hanna). Ono što je možda posebno zanimljivo da jednu od glavnih uluga tumači i naša poznata glumica Zrinka Cvitešić. Prva sezona serije se sastoji od ukupno deset epizoda.

Svijet Moći je naš svijet, ali s jednim obratom prirode. Iznenada, i bez upozorenja, tinejdžerice razviju moć strujnog udara po želji. Radnja slijedi niz izvanrednih likova od Londona do Seattlea, Nigerije do istočne Europe, dok Moć evoluira od trnaca u rukama tinejdžera do potpunog preokreta ravnoteže moći u svijetu.

Glavne uloge tumače Toni Collette kao gradolnačelnica Margot Cleary-Lopez, John Leguizamo kao Rob Lopez, Auli’i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh kao Tunde Ojo, Josh Charles kao Daniel Dandon, Eddie Marsan kao Bernie Monke, Ria Zmitrowicz kao Roxy Monke, Zrinka Cvitešić kao Tatiana Moskalev i Halle Bush kao Allie Montgomery.

Serija The Power premijerno na Prime Video stiže 31. ožujka.

Svaka revolucija započinje s iskrom.

The Power

The Power

The Power

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics