The Platform: brutalni trailer za španjolski SF triler!

“Kada bi svi jeli samo onoliko koliko im je potrebno hrana bi došla i do najnižih razina.”

The Platform (El hoyo) je hvaljeni španjolski SF/horor triler koji je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem TIFF-u. Upravo na TIFF-u je i odnio nagradu – People’s Choice Award. Iako je u Španjolskoj kao i u još par zemalja već bio prikazivan, na Netflix stiže tek za nekoliko tjedana pa je radi toga objavljen i novi trailer. Netflix je prava za prikazivanje kupio još prošle godine, a film ćete na streaming platformi moći pronaći od 20. travnja.

Kako Netflix kaže, film je iskrivljena društvena alegorija o čovječanstvu u njegovom najmračnijem i najgladnijem izdanju. To je otprilike i ono što će vam poručiti i trailer. Radnja filma je smještena u distopijskoj budućnosti, točnije u vertikalni zatvor s jednom ćelijom po nivou, i dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu i dvije minute dnevno za hranjenje. Zatvorenici na višim platformama se hrane bolje od onih na nižim, a jedan čovjek će nastojati to promjeniti…

Redatelj filma je Galder Gaztelu-Urrutia, a scenarij potpisuju David Desola i Pedro Rivero. Glavne uloge tumače Iván Massagué (Pan’s Labyrinth), Antonia San Juan (All About My Mother), Zorion Eguileor, Emilio Buale i Alexandra Masangkay.

The Platform

Check Also

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Web Statistics