The Orville: 3. sezona je opet (malo) odgođena, ali tu je novi sneak peak!

SF serija The Orville se u svojoj trećoj sezoni vraća kao The Orville: New Horizons. Inicijalno je dom serije bio FOX, a sada će se kao The Orville: New Horizons prikazivati na streaming platformi Hulu. The Orville: New Horizons nastavlja se na drugu sezonu serije koja je završila s prikazivanjem još 2019. godine. Pauza je bila značajna prvenstveno radi pandemije koronavirusa, ali po svemu sudeći fanovi na seriju nisu zaboravili, iako sigurno nisu sretni što će se opet morati strpiti nešto više od planiranog. Naime treća sezona je na Hulu trebala stići 10. ožujka, ali je pomaknuta za dva mjeseca i po novom rasporedu se očekuje 02. lipnja. No da vam donekle popravi raspoloženje je objavljen friški sneak peek nove sezone koji se sastoji od prvih četiri minute, i to opakih četiri minute bitke.

Smješten 400 godina u budućnost, The Orville: New Horizons pronalazi posadu U.S.S. Orvillea kako nastavljaju svoju misiju istraživanja, dok navigiraju kroz misterije svemira kao i kompleksnosti svojih odnosa.

Tvorac i scenarist serije je Seth MacFarlane (Family Guy) koji također tumači jednu od glavnih uloga, odnosno kapetana Eda Mercera. Ostale glavne uloge tumače Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Chad L. Coleman i Jessica Szohr. Očekuju nas i tri nova lica: Anne Winters (13 Reasons Why, Tyrant) kao zastavnica Charly Burke te Bruce Boxleitner (Babylon 5) i pokojna Lisa Banes (Royal Pains, Nashville) kao predsjednik Alcuzan i senatorica Balask.

Seriju producira 20th Television i Fuzzy Door. Izvršni producenti su MacFarlane, Brannon Braga, David A. Goodman, Jon Cassar, Jason Clark i Howard Griffith.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics