The Old Guard: Netflixova filmska adaptacija je dobila prvi poster!

Početkom mjeseca izašao je prvi pogled na Netflixov akcijski fantasy film The Old Guard, a sada smo dobili i službeni poster. Tko ne može dočekati trailer će sigurno razveseliti informacija da on stiže već u četvrak. Za one koji su propustili naš prvi članak o filmu ponovit ćemo da je ovdje riječ o adaptaciji istoimenog stripa Grega Rucke i Leandra Fernandeza. Redateljica filma je Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) prema scenariju kojeg je napisao sam autor stripa Greg Rucka.

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Charlize Theron kao Andromache of Scythia, iliti besmrtna ratnica. Sigurni smo da će joj uloga odgovarati, dapače navikli smo je gledati u sličnim ulogama koje vrlo često zahtijevaju usvajanje novih vještina. Tako je bilo i ovaj puta, EW je nedavno pisao o tome kako je Theron morala dodati novi set vještina u svoj već zavidan arsenal. Naučila je između ostalog baratati ogromnom dvostrukom ratnom sjekirom, što i otkriva jedna od novijih fotografija iz filma. “Samo da bi mogla podići i vitlati tim teškim oružjem je zahtijevalo više mjeseci dodatne obuke za snagu. Nikada nisam morala učiniti tako nešto. Morate naučiti boriti se s tom ogromnom stvari, na način da ne ubijete osobu s kojom se borite.” – izjavila je Theron.

Radnja se odvija oko ratnice danas poznate jednostavno kao Andy. Rođena je prije nekoliko tisuća godina i umrla je već stotinu puta, samo da bi ponovo bila “uzdignuta” iz mrtvih, kako bi nastavila svoju borbu, ponovo i ponovo, i tako unedogled. Ona predvodi malu grupu besmrtnih vojnika koje će iznenaditi pojavljivanje novog besmrtnog lika, Nile Freeman, afroamerikanke koja služi u marincima i koja će svoju bizarnu moć otkriti nakon što je ubijena u misiji na Bliskom istoku. No žešće od smrti pogodit će ju njezin novi život…

Glavne uloge uz Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) tumače: Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Doctor Strange) kao Copley, Marwan Kenzari (Aladdin) kao Yusuf Al-Kaysani, Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) kao Niles Freeman, Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) kao Sebastian le Livre, Luca Marinelli (Trust) kao Nicolo di Genova, Harry Melling (The Ballad Of Buster Scruggs) kao Merrick i Veronica Ngo (Bright).

Kako bi se pripremile za tumačenje elitnih plaćenica, Layne i Theron su prošle mjesece treninga s koordinatorom borbe Danielom Hernandezom. Kao marinka, Layneina Nil se sigurno može dobro držati u borbi, ali Theronina Andy je stručnjakinja, koja je pokupila poteze iz cijelog svijeta u posljednjih nekoliko stoljeća. “Prešli smo sve vrste različitih stilova – stilova koji dolaze s Bliskog istoka, stilova koji dolaze iz Mongolije. Sve drevno čega smo se mogli domisliti, uključujući i nove taktike.” – izjavio je kaskaderski koordinator Brycen Counts.

The Old Guard na Netflix stiže 10. srpnja.

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics