The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The Old Guard, adaptaciju istoimenog stripa Grega Rucke i Leandra Fernandeza. Redateljica filma je Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) prema scenariju kojeg je napisao sam autor stripa Greg Rucka.

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Charlize Theron kao Andromacha of Scythia, besmrtna ratnica. “Izgubila je vjeru u sebe, izgubila je vjeru u čovječanstvo. Sve što radi radi se čini poput jedne kapi u vjedru. Kako stvari promijeniti na bolje? To je koncept kojeg sam mogla shvatiti i tako sam pristupila liku, umjesto da pokušavam zamisliti kako je to živjeti 6000 godina!” – izjavila je Theron.

Radnja se odvija oko ratnice danas poznate jednostavno kao Andy. Rođena je prije nekoliko tisuća godina i umrla je već stotinu puta, samo da bi ponovo bila “uzdignuta” iz mrtvih, kako bi nastavila svoju borbu, ponovo i ponovo, i tako unedogled. Ona predvodi malu grupu besmrtnih vojnika koje će iznenaditi pojavljivanje novog besmrtnog lika, Nile Freeman, afroamerikanke koja služi u marincima i koja će svoju bizarnu moć otkriti nakon što je ubijena u misiji na Bliskom istoku. No žešće od smrti pogodit će ju njezin novi život…

Petorka pripadnika The Old Guarda su prošli tjedne obuke za tumačenje elitnih plaćenika. Tim se kroz stoljeća borio i umirao zajedno bezbroj puta, tako da oni točno znaju kako biti što smrtonosniji – i nadapunjavati međusobni stil borbe, kada je to potrebno. “Nevjerojatno je kako si međusobno dovršavamo poteze jedni drugima ili se međusobno postavljamo za specifične pokrete.” – Theron.

“Priča ima tu ravnotežu stvari koje su fantastične i ekstremne, ali i stvari koje su prizemljene, relevantne i stvarne.” – Ejiofor.

Sve u svemu to je zabavna premisa, a novi trailer je fokusiran na to kako besmrtnost tih ljudi funkcionira i na jaku borbenu vještinu koju su pokupili stoljećima. Bit će zanimljivo vidjeti koliko ćemo točno dobiti te pozadinske priče kroz flashbackove jer ona zapravo djeluje kao najzanimljiviji segment.

Glavne uloge uz Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) tumače: Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Doctor Strange) kao Copley, Marwan Kenzari (Aladdin) kao Yusuf Al-Kaysani, Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) kao Niles Freeman, Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) kao Sebastian le Livre, Luca Marinelli (Trust) kao Nicolo di Genova, Harry Melling (The Ballad Of Buster Scruggs) kao Merrick i Veronica Ngo (Bright).

The Old Guard na Netflix stiže 10. srpnja.

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

The Old Guard

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics