The Nevers: upoznajete supermoćnu glumačku ekipu HBO-ove nove serije

Već vjerojatno znate da se Joss Whedon, tvorac kultnih serija Buffy the Vampire Slayer i Firefly vraća na male ekrane, i to s HBO-ovom serijom The Nevers, koja je naručena još prošle godine. Joss Whedon će biti scenarist, redatelj, izvršni producent i showrunner. To je njegov prvi povratak TV seriji nakon što je bio sutvorac na Agents of S.H.I.E.L.D., dok je zadnje što je sam kreirao za TV bila FOX-ova serija Dollhouse iz 2009. godine. Sada je konačno poznato i tko će tumačiti glavne uloge u seriji. Od ranije nam je bilo poznato samo jedno ime – Laura Donnelly, a sada osim ostatka glumačke postave znamo i tko će tumačiti koju od uloga.

Osim Whedona ostali izvršni producenti su Jane Espenson, Doug Petrie i Bernie Caulfield.

The Nevers se odvija oko grupe viktorijanskih žena koje se nađu s neobičnim moćima, nemilosrdnim neprijateljima i misijom koja bi lako mogla promjeniti svijet.

Laura Donnelly (Outlander) je Amalia True, najnesmotrenija, impulzivna i emotivno najviše oštećena od svih heroja svog vremena.

Olivia Williams (Dollhouse) je Lavinia Bidlow, bogata usidjelica i pobornica “Dotaknutih” (Touched). Ona sa svojim golemim bogatstvom financira sirotište u kojem Amalia i mnogi drugi “Dotaknuti” žive.

James Norton (War & Peace) je Hugo Swann, panseksualac čiji šarm ima još otprilike pet godina prije isticanja najma. On vodi tajni klub, a sa strane se bavi i ucjenjivanjem.

Ann Skelly (Vikings) je Penance Adair, Amalijina najdraža prijateljica i jedna od prvih koja joj se pridružila. Ona je pobožna, ali i progresivna irska djevojka koja je genij u inovaciji.

Tom Riley (Da Vinci’s Demons) je Augustus “Augie” Bidlow, dragi i očaravajući geek te ornitolog. Uz to on je i Lavinijin mlađi brat. Augie je više nego okej s tim da njegova starija sestra preuzme uzde obiteljskog bogatstva.

Ben Chaplin (Murder by Numbers) je detektiv Frank Mundi, iznimno moralan, i ne vjeruje nikome a najmanje samom sebi. Njegova reputacija pijandure i nasilnika nije neopravdana.

Pip Torrens (The Crown) je gospodin Massen, nekadašnji general. Odan, spokojan i nemilosrdan u branjenju Britanskog carstva.

Nick Frost (The World’s End) je Declan Orrun, a.k.a. The Beggar King. On je opisan kao karizmatičan i brutalan. Jednako zadovoljan s tim da pomogne Amaliji i njezinima, ali i da ih proda vragu.

Zackary Momoh (Seven Seconds) je doktor Horatio Cousens, jedan od rijetkih uspješnih indijskih liječnika u Londonu. Oženjen je i ima mladog sina. Sreća će mu se preokrenuti kada upozna Amaliju i otkrije svoje moći.

Amy Manson (Torchwood) je Maladie. Svojedobno zatvorna u ludnici i doslovce nestabilna, nosi moć koju ne može razumijeti.

Rochelle Neil (Law & Order: UK) je Annie Carbey, a.k.a Bonfire. Ona je profesionalna kriminalka koja ima sposobnost kontroliranja vatre. Nije impulzivna niti okrutna, samo se zna pobrinuti za sebe, i bez obzira za koga radi, vjeruje samo sebi.

Eleanor Tomlinson (The War of the Worlds) je Mary Brighton, nježna ali i iznenađujuće otporna. Pratila je svoj san o pjevanju na pozornici. Razočaravajuća karijera i razvrgnute zaruke nisu joj slomile duh.

Denis O’Hare (The Good Fight) je doktor Edmund Hague, nadareni američki kirurg koji koristi svoje vještine na najbrutalniji i najhladniji mogući način. Sve u ime napredka.

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics