The Mitchells vs. The Machines: trailer za animiranu Netflixovu pustolovinu

Netflix je objavio novi službeni trailer za animirani film The Mitchells vs. The Machines, koji stiže od producenata Phila Lorda i Christophera Millera (The LEGO Movie, Spider-Man: Into the Spider-Verse). Scenaristi i redatelji filma su Michael Rianda (Gravity Falls) i Jeff Rowe (Gravity Falls, Disenchantment). Sve u svemu obećavajuće. Ako niste čuli za film to bi moglo biti jer je s prvim prošlogodišnjim trailerom još nosio naziv Connected. Radi mnogobrojnih odgoda radi pandemije koronavirusa Sony se odlučio na prodaju filma Netflixu gdje film stiže 30. travnja.

Kada kreativnu autsajdericu Katie Mitchell prihvate u filmsku školu njezinih snova, njezini planovi da upozna “svoje ljude” na fakultetu padaju u vodu kada njezin otac Rick odluči da bi cijela obitelj trebala zajedno s Katie na put, kako bi iskoristili zadnju priliku za povezivanje. Katie i Ricku se tako pridružuje i ostatak obitelji, uključujući Katieinu divlje pozitivnu mamu Lindu, njenog neobičnog malog brata Aarona i divnog bucmastog mopsa Monchija. Odjednom, planove Mitchellovih prekida tehnološka pobuna: diljem svijeta elektronički uređaji koje ljudi vole – od telefona do inovativne nove linije osobnih robota – odlučuju da je vrijeme da preuzmu vlast. Uz pomoć dva prijateljska neispravna robota, Mitchellovi će morati staviti svoje stare probleme po strani i zajedničkim snagama spasiti jedni druge i svijet.

Glasove su glavnim likovima posudili Abbi Jacobson (Broad City) kao Katie Mitchell, Danny McBride (Despicable Me, The Angry Birds Movie) kao Rick Mitchell, Maya Rudolph (Big Hero 6) kao Linda Mitchell, Mike Rianda kao Aaron, Eric Andre (The Lion King) kao Mark Bowman i Olivia Colman (The Crown) kao PAL.

The Mitchells vs. The Machines

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics