The Mitchells vs. The Machines: trailer za animiranu Netflixovu pustolovinu

Netflix je objavio novi službeni trailer za animirani film The Mitchells vs. The Machines, koji stiže od producenata Phila Lorda i Christophera Millera (The LEGO Movie, Spider-Man: Into the Spider-Verse). Scenaristi i redatelji filma su Michael Rianda (Gravity Falls) i Jeff Rowe (Gravity Falls, Disenchantment). Sve u svemu obećavajuće. Ako niste čuli za film to bi moglo biti jer je s prvim prošlogodišnjim trailerom još nosio naziv Connected. Radi mnogobrojnih odgoda radi pandemije koronavirusa Sony se odlučio na prodaju filma Netflixu gdje film stiže 30. travnja.

Kada kreativnu autsajdericu Katie Mitchell prihvate u filmsku školu njezinih snova, njezini planovi da upozna “svoje ljude” na fakultetu padaju u vodu kada njezin otac Rick odluči da bi cijela obitelj trebala zajedno s Katie na put, kako bi iskoristili zadnju priliku za povezivanje. Katie i Ricku se tako pridružuje i ostatak obitelji, uključujući Katieinu divlje pozitivnu mamu Lindu, njenog neobičnog malog brata Aarona i divnog bucmastog mopsa Monchija. Odjednom, planove Mitchellovih prekida tehnološka pobuna: diljem svijeta elektronički uređaji koje ljudi vole – od telefona do inovativne nove linije osobnih robota – odlučuju da je vrijeme da preuzmu vlast. Uz pomoć dva prijateljska neispravna robota, Mitchellovi će morati staviti svoje stare probleme po strani i zajedničkim snagama spasiti jedni druge i svijet.

Glasove su glavnim likovima posudili Abbi Jacobson (Broad City) kao Katie Mitchell, Danny McBride (Despicable Me, The Angry Birds Movie) kao Rick Mitchell, Maya Rudolph (Big Hero 6) kao Linda Mitchell, Mike Rianda kao Aaron, Eric Andre (The Lion King) kao Mark Bowman i Olivia Colman (The Crown) kao PAL.

The Mitchells vs. The Machines

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics