The Midnight Sky: prvi trailer za Netflixov postapokaliptični film

Nakon što smo krajem rujna dobili pogled na prve fotografije iz filma, sada je Netflix konačno objavio prvi trailer i poster za SF film The Midnight Sky. Film je temeljen na romanu Good Morning, Midnight iz 2016. godine autorice Lily Brooks-Dalton. Redatelj filma je George Clooney (Confessions of a Dangerous Mind, The Monuments Men) koji ujedno tumači i jednu od glavnih uloga. Scenarij potpisuje by Mark L. Smith (The Revenant).

The Midnight Sky isprepliće dvije priče – o Augustinu, arktičkom znanstveniku koji dolazi do otkrića, ali mora doći do većeg satelita – koja se izravno povezuje s drugom pričom o astronautima koji se vraćaju kući iz misije u dubokom svemiru.

Clooney tumači usamljenog znanstvenika Augustina Lofthousa koji se nalazi na udaljenoj istraživačkoj postaji na Arktiku. Nakon što je globalna katastrofa uništila planet, on je posljednji čovjek na Zemlji, i umire od raka, ali otkriva da se na postaji nalazi djevojčica Iris (Caoilinn Springall) koja se tamo sakrila tijekom posljednje evakuacije. Sada ona ovisi o njemu. Uz brigu o njoj, njegov cilj je zaustaviti povratak istraživačkog svemirskog broda s jednog od Jupiterovih satelita na planet Zemlju jer na Zemlji više nema života. Da bi spasili posadu Aethera, Augustin i Iris moraju se zaputiti kroz sve toksičniji zrak i otopljeni arktički krajolik kako bi došli do drugog obzervatorija koji ima dovoljno jaku komunikacijsku mrežu da dosegne brod.

Specijalistica misije Sully (Felicity Jones) očajnički želi uspostaviti komunikaciju sa Zemljom koja ne reagira, dok zapovjednik Adewole (David Oyelowo) razmatra da ih usmjeri u neistraženi svemir kao prečac kući. Inženjerka misije Maya (Tiffany Boone) mora održavati brod u funkciji dok pada kroz oblake stjenovitog leda. Pilot Mitchell (Kyle Chandler) i stručnjak za aerodinamiku Sanchez (Demián Bichir) brinu se oko toga da li je povratak uopće pravi izbor…

The Midnight Sky na Netflix stiže 23. prosinca.

The Midnight Sky

The Midnight Sky

Check Also

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics