The Matrix Resurrections: novi trailer pokazuje da se povijest ponavlja!?

Warner Bros. je objavio finalni trailer za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. Trailer nas podsjeća da je skoro stiglo vrijeme za povratak na Izvor. Iako se teško oteti dojmu da bi ovo vrlo lako mogao biti još jedan promašaj, također je gotovo nemoguće suzbiti hype oko povratka u Matrix, i novog spuštanja niz zečju rupu. Ovaj trailer otkriva najviše do sada, ali ne morate se bojati nekih većih spojlera jer i dalje vam neće biti jasno što se točno dešava. No očito je da su u fokusu priče Neo (Keanu Reeves) i Trinity (Carrie-Anne Moss) te njihova povezanost koja nadilazi Matrix. Oni će se po svemu sudeći još jednom boriti za svoju slobodu. Trailer nam je također otkrio da Jonathan Groff tumači novu verziju agenta Smitha, a dobili smo i prvi pogled na Jadu Pinkett Smith koja tumači stariju Niobe.

U svijetu dviju stvarnosti – svakodnevnog života i onoga što se krije iza njega – Thomas Anderson će morati još jednom odlučiti slijediti bijelog zeca. Izbor je, iako iluzija, i dalje jedini put u ili iz Matrixa, koji je jači, sigurniji i opasniji nego ikad prije.

Priča [za Uskrsnuća] je eksplodirala gotovo potpuno oblikovana iz uma redateljice Lane Wachowski. Neo i Trinity naizgled su živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar Matrixa, koji je postao opasniji. Oni se ne sjećaju svoje prošlosti. No Nea proganja prošlost, te u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica.

Uz Reevesa, Carrie Anne Moss i Jadu Pinkett Smith u četvrtom nastavku Matrixa ćemo opet gledati Lamberta Wilsona kao The Merovingiana i Daniela Bernhardta kao agenta Johnsona. Tu su naravno i brojna nova imena poput Jessice Henwick koja tumači lik Bugs, Priyanke Chopra koja tumači odrasli Sati, Neila Patricka Harrisa, Andrewa Caldwella, Jonathana Groffa, Jessice Henwick, Ellen Hoffman, Eréndire Ibarra, Tobyja Onwumerea, Maxa Reimelta, Christine Ricci i Briana J. Smitha.

The Matrix Resurrections u kina i na HBO Max platformu stiže 22. prosinca.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics