The Matrix Resurrections: Izbor je vaš!

Taman kad smo se već počeli brinuti da bi možda moglo doći do odgode filma konačno je krenula reklamna kampanja za novi Matrix. Trailer za The Matrix Resurrections stiže ovaj četvrtak, o čemu se već šuškalo ovih dana, a danas nam je i potvrđeno s prvim službenim teaserom (koji ne otkriva niti jedan kadar iz samog filma). Uz taj teaser Warner Bros. je lansirao i novu interaktivnu stranicu WhatIsTheMatrix.com koja vam daje da birate izmeđe plave i crvene pilule. U svakom slučaju koju god pilulu odaberete dobit ćete jednu verziju teasera iliti seriju klipova s kadrovima iz filma (u čemu bitan faktor igra i doba dana u kojem radite odabir), a na raspolaganju je kako se čini 18,000 varijacija s naracijom glumačke postave. Stoga slobodno birajte po nekoliko puta, jer ćete dobiti nešto više različitih kadrova za uživanje. Ne očekujte da ćete vidjeti puno, ali ovo je više nego pristojan marketing dok brojimo sitno do prvog konkretnijeg pogleda na film.

Naš prvi teaser kojeg smo otvorili je bio sljedeći: “Sjećaš li se kako si došao ovamo? Izgubili ste sposobnost razlikovanja stvarnosti od fikcije. Ono što je stvarno je ovdje i sada.” Zatim navodi vrijeme na satu i nastavlja: “Sve drugo je samo vaš um koji se poigrava s vama. To postaje problem kada nas mašta ugrožava. Ne želimo da bilo tko nastrada, zar ne?”

Jedan od teasera prikazuje povratak Reevesa u njegovu kultnu ulogu dok glas Abdula-Mateena II (Candyman, Aquaman) govori: “Ovo je trenutak da nam pokažeš što je stvarno. Trenutno vjerujete da je…” zatim njegov lik precizira vrijeme kada ste pristupili web stranici “… ali to ne može biti dalje od istine. Može li to značiti da je ovo prvi dan ostatka vašeg života, ali ako to želite, morate se boriti za to.”

Uz Reevesa u četvrtom nastavku Matrixa ćemo opet gledati Carrie Anne Moss kao Trinity, Jadu Pinkett Smith kao Niobe, Lamberta Wilsona kao The Merovingiana i Daniela Bernhardta kao agenta Johnsona. Tu su naravno i brojna nova imena poput Neila Patricka Harrisa, Andrewa Caldwella, Priyanke Chopra, Jonathana Groffa, Jessice Henwick, Ellen Hoffman, Eréndire Ibarra, Tobyja Onwumerea, Maxa Reimelta, Christine Ricci i Briana J. Smitha.

The Matrix Resurrections u kina i na HBO Max platformu stiže 22. prosinca.

Izdvojili smo i par cool fotografija iz teasera. I da, vidjeli smo i crnu mačku u jednoj od varijacija 🙂

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics