The Matrix Resurrections ima novi opaki poster!

Još nas samo nekoliko tjedana dijeli od ponovnog skoka u The Matrix, pa ne čudi da smo dobili novi, opaki poster za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. U središtu postera je očekivano Keanu Reeves kao Neo, a na njemu su i ostali glavni akteri Carrie-Anne Moss kao Trinity i Yahya Abdul-Mateen II kao Morpheus. Poster ima i zanimljiv tagline: “Povratak na Izvor”.

Službeni sinopsis filma koji je tek nedavno objavljen jedva da je dao bilo kakvu natruhu radnje: “U svijetu dviju stvarnosti – svakodnevnog života i onoga što se krije iza njega – Thomas Anderson će morati još jednom odlučiti slijediti bijelog zeca. Izbor je, iako iluzija, i dalje jedini put u ili iz Matrixa, koji je jači, sigurniji i opasniji nego ikad prije.”

Uz Reevesa, Moss i Abdul-Mateena II u četvrtom nastavku Matrixa ćemo opet gledati Jadu Pinkett Smith kao Niobe, Lamberta Wilsona kao The Merovingiana i Daniela Bernhardta kao agenta Johnsona. Tu su naravno i brojna nova imena poput Neila Patricka Harrisa, Andrewa Caldwella, Priyanke Chopra, Jonathana Groffa, Jessice Henwick, Ellen Hoffman, Eréndire Ibarra, Tobyja Onwumerea, Maxa Reimelta, Christine Ricci i Briana J. Smitha.

The Matrix Resurrections u kina i na HBO Max platformu stiže 22. prosinca.

The Matrix Resurrections

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics