The Matrix 4: Neo i Trinity ponovo ujedinjeni!

Produkcija nadolazećeg četvrtog filma Matrix, kojeg zajedno rade Warner Bros. i Village Roadshow Pictures je već dobrano uznapredovala. S obzirom da je snimanje trenutno u tijeku ne čudi što svako toliko izlaze slikice i video materijali sa seta. Većina fanova ne može dočekati novo poglavlje, pa je logično da će oni kako i novinari dati sve od sebe da dostave što bolje materijale dok ne dobijemo i prvi službeni pogled.

Konačno smo dobili video i fotografije koji otkrivaju pogled na Nea (Keanu Reeves) i Trinity (Carrie-Anne Moss), koji po prvi puta nakon 17 godina ponovo ujedinjuju te likove u svijetu Matrixa. Neo i Trinity se voze na motoru u scenama snimljenim na ulicama San Franciscoa. Moss vozi motor, dok je bradati Keanu na stražnjem dijelu motora. Trinity ima ponešto modificirani izgled, ali je i dalje vrlo prepoznatljiv, odnosno sličan starom. Neo doduše čini se ima više sličnosti s likom Johna Wicka nego s izgledom iz originalne trilogije. Novi izgled bi mogao upućivati na njihovu potencijalnu zamjenu uloga.

Detalji o radnji filma za sada nisu poznati, pa zapravo ne znamo kako to da su Neo i Trinity opet živi i u akciji. Kada je projekt najavljen, tada je izašla i informacija da će ulogu Morpheusa preuzeti novi glumac (Yahya Abdul-Mateen II), koji bi trebao tumačiti mlađu verziju tog lika. U međuvremenu je na žalost potvrđeno kako nećemo imati prilike ponovo gledati Huga Weavinga kao Agenta Smitha, jer mu već dogovorene glumačke obaveze to ne dopuštaju. Zato se ponovo se vraćaju Lambert Wilson i Jada Pinkett-Smith, a nova glumačka imena čine Jonathan Groff (Mindhunter), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jessica Henwick (Iron Fist), Priyanka Chopra (Baywatch) i Toby Onwumere (Sense8). Lana Wachowski je ponovo u redateljskoj stolici, a scenarij potpisuje zajedno s Aleksandarom Hemonom (The Lazarus Project) i Davidom Mitchellom (Cloud Atlas).

The Matrix 4 u kina stiže 21. svibnja 2021. godine.

The Matrix 4

The Matrix 4
Kaskaderi koji zamjenjuju kultni dvojac u akcijskoj sceni.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics