The Mandalorian: uživajte u novim spotovima i detaljima!

Datum premijere prve igrane Star Wars serije – The Mandalorian se opasno približava, pa ne čudi najezda nekoliko novih spotova, od kojih zadnji nudi pogled na misteriozni lik kojeg tumači Julia Jones (Westworld) kao Omera. “Ovaj čovjek će nam pomoći da se zaštitimo od onih loših ljudi.”

Također, netom su objavljene i šture informacije o prve tri epizode serije:

1. epizoda, 1. poglavlje: Lovac na glave, Mandalorian, traga za svojom metom, i to za klijenta koji jako dobro plaća, 12.11.
2. epizoda, 2. poglavlje: S metom u rukama, Mandalorian se sada mora nositi/boriti i sa sakupljačima trofeja, 15.11.
3. epizoda, 3. poglavlje: Sada već pomalo umoran i izubijan, Mandalorian se vraća klijentu po svoju nagradu, 22.11.

Radnja serije se odvija u razdoblju nakon Epizode VI: Povratka Jedija, i pada Galaktičke Imperije, te će se baviti nešto prizemnijim temama, i uvesti nas u svijet galaktičkog podzemlja, krijumčara i kriminalaca.

Redatelj prve epizode je Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), drugu epizodu je režirao Rick Famuyiwa (The Wood, Dope), treću je režirala Deborah Chow (Jessica Jones), dok su ostale epizode režirali Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Izvršni producenti su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Glavnu ulogu lovca na glave Mandaloriana tumači Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones). Ostale uloge tumače Gina Carano (Deadpool) kao njegova saveznica Cara Dune, Carl Weathers (Rocky) kao Greef Carga iliti vođa gilda lovaca na ucjene, Giancarlo Esposito (Breaking Bad) kao Moff Gideon – vojnik pale Imperije koji dolazi do položaja regionalnog vojnog zapovjednika nakon bitke za Endor, Omid Abtahi (Sleeper Cell) kao dr. Pershing, Taika Waititi kao droid IG-11, Emily Swallow (The Mentalist), Ming-Na Wen (Mulan, Agents of Shield) kao plaćenica Fennec Shand, Nick Nolte (Hulk) kao humanoidni vanzemaljac Kuiil i Werner Herzog (Jack Reacher) kao klijent, odnosno nekadašnji šef krim miljea.

Serija The Mandalorian se sastoji od osam epizoda, od kojih će prva biti dostupna na Disney + streaming platformi već s prvim danom lansiranja, odnosno 12. studenog.

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics