The Mandalorian: u 2. sezoni gledat ćemo i Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze!

Prva sezona serije The Mandalorian je bila jako dobra i fanovi jedva čekaju drugu sezonu koja će po svemu sudeći nadmašiti prvu. Nema dugo da smo pisali o tome kako ćemo u drugoj sezoni imati prilike gledati jednog naveliko poznatog lovca na glave u Star Wars galaksiji, odnosno Boba Fetta, kojeg će tumačiti Temuera Morrison. Iako prve informacije govore da njegova uloga u drugoj sezoni neće biti jako velika to nam nije pokvarilo doživljaj te vijesti. Nakon toga čitava stvar je samo postala još bolja kada se počelo šuškati o tome da ćemo se s Boba Fettom družiti nešto više u trećoj sezoni. Vijest je prenio The Direct, čiji izvor tvrdi da se Boba Fett vraća sa značajnijom ulogom u trećoj sezoni koja je već sada u ranoj produkciji.

No tu nije kraj dobrim vijestima jer čini se da ćemo u drugoj sezoni gledati i još jedno jako dobro poznato lice, i to Katee Sackhoff u ulozi Bo-Katan Kryze, kojoj je već posudila svoj glas u animiranim serijalima Star Wars: The Clone Wars i Star Wars Rebels. S obzirom da je već povezana s tim likom ne bi nas čudilo da je ova infomacija točna, ikao su za sada i Lucasfilm i sama glumica odbili komentirati tu vijest. Zanimljivo je spomenuti kako bi ovo bilo prvo potencijalno pojavljivanje lika Bo-Katan Kryze u igranom SW projektu. A sami lik je takođe jako važan, jer radi se o vrlo bitnom vođi Mandaloriana koji je nekad vitlao Darksaberom, kojeg smo već imali prilike vidjeti u finalu prve sezone gdje je s tim oružjem upravljao Moff Gideon. Na žalost nema više infomacija vezanih uz to koliko je uloga Bo-Katan velika, jer realno može se raditi i samo o flashback scenama koje bi mogle baciti malo više svjetla na to kako je Gideon došao u posjed Darksabera.

Vijest o kastingu Katee Sackhoff je ekskluzivno prenio SlashFilm koji je naveo da ima nekoliko izvora koji potvrđuju da je Katee već snimila svoju ulogu u veljači prije nego što je pandemija napravila pravi rusvaj na sceni, zatvarajući produkcije diljem svijeta.

Bilo kako bilo ako ništa drugo sada znamo da druga sezona serije The Mandalorian neće kasniti radi pandemije, a to je i netom potvrdio Bob Chapek, šef Disneyja. Dakle ako i ne dobijemo potvrde ovih vijesti otkrit ćemo sve što trebamo najkasnije u listopadu kada druga sezona stiže na Disney Plus.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics