The Mandalorian: prvi trailer za 2. sezonu serije, “Wherever I Go, He Goes”

Disney+ i Lucasfilm su netom konačno objavili prvi teaser trailer za drugu sezonu vrlo iščekivane Star Wars serije The Mandalorian. Novo poglavlje prigodno daje prvi pogled na nove svjetove koje će posjetiti titularni junak i njegov štićenik, ali isto tako izaziva ponovnim pojavljivanjem Jedija!

Dok su epizode prve sezone vrlo strogo usmjerene na Manda, druga sezona dodaje nove kutove priče. “Dok uvodimo druge likove, otvaraju se mogućnosti za praćenje različitih priča. Svijet je zaista bio očaran Igrom prijestolja i kako je evoluirala dok su likovi slijedili različite priče – to mi je jako privlačno kad gledam iz kuta publike.” – izjavio je nedavno Jon Favreau.

U drugoj sezoni serije očekuje nas Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett i Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze. Očekuje se da ćemo vidjeti i Rosario Dawson u ulozi famozne Ahsoke Tano, no treba uzeti u obzir da je Dawson nedavno potvrdila kako pregovori još nisu zaključeni oko toga. No zato znamo da nas od novih lica u idućoj sezoni sasvim sigurno očekuju Michael Biehn, kojem je ovo ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens; a tu je i Timothy Olyphant (Justified).

Režiseri druge sezone su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redateljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže 30. listopada.

The Mandalorian

Check Also

Prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili su prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion. Teaser …

Kratki SF film The Shipment donosi velika uzbuđenja u malom paketu!

Nezavisni kratki SF film The Shipment je svoju festivalsku premijeru doživio još 2019. godine na …

Web Statistics