The Mandalorian: prvi pogled na 2. sezonu!

Tijekom ekskluzivnog intervjua za Entertainment Weekly, tvorac i izvršni producent serije The MandalorianJon Favreau je otkrio nekoliko novih detalja za drugu sezonu, ali i prvi pogled kroz galeriju fotografija.

“Nova sezona se vrti oko toga da nas uvodi u veću priču tog svijeta,” izjavio je Favreau, te napominje da će se serija proširiti van fokusa na Manda. “Priče postaju manje izolirane, ali svaka epizoda ima svoj ‘okus’, a nadamo se da u seriju unosimo puno više širine/opsega. Sve postaje veće, ulozi postaju veći, ali također se i osobna priča između The Childa i Mandaloriana razvija na način na koji mislim da će ljudi uživati.”

Dok su epizode prve sezone vrlo strogo usmjerene na Manda, druga sezona dodaje nove kutove priče. “Dok uvodimo druge likove, otvaraju se mogućnosti za praćenje različitih priča. Svijet je zaista bio očaran Igrom prijestolja i kako je evoluirala dok su likovi slijedili različite priče – to mi je jako privlačno kad gledam iz kuta publike.”

Većem opsegu pomogao je i manji broj startnih troškova za drugi krug, što je značilo da će veći postotak velikog proračuna serije (procijenjen na 100 milijuna dolara za prvu sezonu) završiti, odnosno biti vrlo vidljiv na ekranu. Ponovno će biti osam epizoda različite duljine (“Ove godine vjerojatno postoje čak i varijacije [u duljinama epizoda]”, napominje Favreau), a među redateljima se nalaze Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers (koji također glumi šefa ceha lovaca na glave Greefa Kargu), Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man) i sam Favreau (The Lion King).

Dok Mando i The Child nastavljaju svoju potragu, očekujte da će se lovac na glave suočiti s nizom prepreka koje će sve više izazivati ​​njegovu očinsku odanost svom štićeniku. “Krećemo odmah vrlo direktno nakon prve [sezone] i on odlazi na vrlo opasan teritorij”, izjavio je Pedro Pascal. “On je poput putnika u tom doživljaju na neočekivane načine – ne znajući što slijedi, ne znajući koliko ili kako najbolje zaštititi The Childa. Ne znamo koliko daleko će ići da to ostvari, a oni pronalaze nove načine da ga guraju sve dalje.”

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže 30. listopada.

The Mandalorian
Gina Carano kao Cara Dune, Pedro Pascal kao Mandalorian i Carl Weathers kao Greef Karga.
The Mandalorian
Mandalorian (Pedro Pascal) i the Child.
The Mandalorian
Mandalorian (Pedro Pascal) i the Child.
The Mandalorian
Carl Weathers kao Greef Karga.
The Mandalorian
Gina Carano kao Cara Dune.
The Mandalorian
Giancarlo Esposito kao Moff Gideon.

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics