The Mandalorian: otkriven je datum premijere 2. sezone!

Druga sezona prve Star Wars igrane serije The Mandalorian je napokon dobila službeni datum premijere! Iznimno očekivana nova sezona na Disney+ streaming platformu stiže 30. listopada, jednu noć prije Noći vještica! Na žalost za sada još nije poznato koliko epizoda ima druga sezona, ali je zato najava popraćena s novim logom serije. Novi logo je dodao par zanimljivosti, uključujući neizostavnog The Childa aka Baby Yodu, koji šeće uz Manda (Pedro Pascal), a tu je i nova shema boja u plavim nijansama.

U drugoj sezoni serije očekuje nas Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett i Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze. Očekuje se da ćemo vidjeti i Rosario Dawson u ulozi famozne Ahsoke Tano, no treba uzeti u obzir da je Dawson nedavno potvrdila kako pregovori još nisu zaključeni oko toga. No zato znamo da nas od novih lica u idućoj sezoni sasvim sigurno očekuju Michael Biehn, kojem je ovo ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens; a tu je i Timothy Olyphant (Justified).

Režiseri druge sezone su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redateljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

Nema dugo da je serija iznenadila poznavatelje industrije s čak 15 Emmy nominacija, uključujući i onu glavnu za najbolju dramsku seriju.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics