The Mandalorian: objavljena je ekskluzivna nova fotka!

Prošli mjesec smo konačno dobili prvi trailer za Star Wars serijal The Mandalorian, a sada je EW objavio i vrlo interesantnu novu fotografiju. Fotka otkriva titularni lik kojeg tumači Pedro Pascal kako se bori protiv dvojice Trandošanaca. Fanovi Star Warsa su upoznati s tom vrstom, riječ je o velikim, dvononožnim reptilskim humanoidima s planeta Trandosha (poznatom i kao Dosha ili Hsskor). Za razliku od drugih reptilskih vrsta oni nemaju rep. Također su vrlo ratnički raspoloženi, i vrlo rano su se svrstali uz Imperij. Poznati su po iznimno velikoj snazi. Već smo se imali prilike susresti s njihovim zloglasnim lovcem na glave – Bosskom, koji koristi svoje prirodne instinkte da bi zarobio svoj plijen.

Radnja serije The Mandalorian, se odvija u razdoblju nakon Epizode VI: Povratka Jedija, i pada Galaktičke Imperije, te će se baviti nešto prizemnijim temama, i uvesti nas u svijet galaktičkog podzemlja, krijumčara i kriminalaca. U intervjuu za The Holywood Reporter, tvorac serijala Jon Favreau (Iron Man, The Lion King) je izjavio da je njegov cilj “da emuliram estetiku ne samo originalne trilogije. Ne samo prvog filma, već prvog akta prvog filma. Kako je bilo živjeti na Tatooineu? Što se događalo u toj kantini? Upravo me to fasciniralo kao dijete, i privlači me ideja mračnije, strašnije strane Zvjezdanih ratova, Mad Max aspekt Zvjezdanih ratova.”

The Mandalorian je prva igrana Star Wars serija koju potpisuje i producira već spomenuti Jon Favreau. Redatelj prve epizode je Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), dok su ostale epizode režirali Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (The Wood, Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Serija se sastoji od osam epizoda, od kojih će prva biti dostupna na platformi Disney+ već s prvim danom lansiranja, odnosno 12. studenog.

Glavnu ulogu lovca na glave Mandaloriana tumači Pedro Pascala (Narcos, Game of Thrones). Ostale uloge tumače Gina Carano (Deadpool) kao njegova saveznica Cara Dune, Carl Weathers (Rocky) kao Greef Carga iliti vođa gilda lovaca na ucjene, Giancarlo Esposito (Breaking Bad) kao Moff Gideon – vojnik pale Imperije koji dolazi do položaja regionalnog vojnog zapovjednika nakon bitke za Endor, Omid Abtahi (Sleeper Cell) kao dr. Pershing, Taika Waititi kao droid IG-11, Emily Swallow (The Mentalist), Ming Na Wen (Mulan, Agents of Shield), Nick Nolte (Hulk) i Werner Herzog (Jack Reacher) koji tumači novog za sada neimenovanog zlikovca.

The Mandalorian
The Mandalorian (Pedro Pascal) i Trandošanci

The Mandalorian

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics